SON DAKİKA
Hava Durumu

Polisler ödüllendirildi

 Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 yıldır kayıp olan Sinem Yurdanur cinayeti ile İrfan Menteş cinayetini aydınlatan polis memurları Kaymakam Aziz

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 yıldır kayıp olan Sinem Yurdanur cinayeti ile İrfan Menteş cinayetini aydınlatan polis memurları Kaymakam Aziz İnci tarafından ödüllendirildi. 


Kaymakamlıkta düzenlenen ve Emniyet Müdürü Murat Sevinç, Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş, Asayiş Büro Amiri Tuncay Gülmez ile polis memurlarının katıldığı törende konuşan Kaymakam Aziz İnci, İnegöl'ün insanların huzur içerisinde yaşadığı bir yer olduğunu belirterek, "2013 Mart ayı itibariyle geçtiğimiz yaklaşık bir yıllık süreci değerlendirdiğimizde, çok yoğun bir mesai harcadık. İlçemizde huzurun, asayişin, genel güvenliğin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların aydınlatılması, faillerinin, sanıklarının yakalanarak adalete teslim edilmesi, bu suretle vatandaşta emniyet teşkilatına duyulan güvenin artırılması açısından çok önemli, çok verimli bir süreç yaşadık. Çok önemli olayların aydınlatılması sağlandı. Birçok olayın da aydınlatılması yolunda ciddi mesafeler alındı. Ben arkadaşlarımıza mevzuatımız gereği başarı belgesi takdim edeceğim. Ortaya koyduğunuz üstün gayret sebebiyle sizi başarı belgesi ile taltif eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Aziz İnci tarafından Emniyet Müdürü Murat Sevinç, Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş, baş polis Bülent Doğan, polis memurları Atalay Tanış, Satılmış Soysal, Ömer Gürhan, Mustafa Kartal, Sedat Akbaba, Salih Kundul'a başarı belgeleri, Asayiş Büro Amiri Tuncay Gülmez'e ise hem başarı belgesi hem de üst üste başarı belgesi alması sebebiyle üstün başarı belgesi takdim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.