SON DAKİKA
Hava Durumu

Rahvan At Yarışları Pazar günü start alıyor

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Fetih Şenlikleri kapsamında düzenlenen Rahvan At Yarışları, 25 Mayıs Pazar g

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Rahvan At Yarışları Pazar günü start alıyor
Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Fetih Şenlikleri kapsamında düzenlenen Rahvan At Yarışları, 25 Mayıs Pazar günü start alıyor.

Yunuseli Osmangazi Kurban Pazarı’nda Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek yarışlarda Türkiye’nin dört bir yerinden gelecek atlar birincilik için yarışacak. Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’nin en çok ilgi çeken etkinliklerinden olan Rahvan At Yarışları’nın bu yıl 10’uncusu gerçekleştiriliyor. Kötü hava şartları nedeniyle ertelenen yarışlar Pazar günü saat 10.00’da Yunuseli Osmangazi Kurban Pazarı’nda yapılacak. Bursalılara büyük bir heyecan yaşatacak olan yarışlar aynı zamanda Osmanlı döneminden kalma koşu geleneği de günümüze taşıyacak.

Osmangazi Belediyesi’nin katkıları sayesinde rahvan at yarışlarında Türkiye’nin en önde gelen şehirleri arasında yer alan Bursa’ya gelecek yüzlerce at birincilik için koşacak. 11 dalda yapılacak olan yarışlarda dereceye giren at sahiplerine sertifika ve para ödülü verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.