SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazan öncesi Ulu Cami'nin etrafında çirkin görüntü

Bursa'da, geçtiğimiz haftalarda canlı bomba eylemine sahne olan Ulu cami çevresinde aylar önce başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının r

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ramazan öncesi Ulu Cami'nin etrafında çirkin görüntü
Bursa'da, geçtiğimiz haftalarda canlı bomba eylemine sahne olan Ulu cami çevresinde aylar önce başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının ramazana sayılı günler kalmasına rağmen bitirilememesi tepkiye sebep oluyor.

 

 

 
Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışından vatandaşların ziyaret ettiği Ulu cami'nin çevresinde bitirilemeyen çevre düzenlemesi çalışmaları tepki çekiyor. MHP Osmangazi Meclis Üyesi Cemil Aydın, "Ramazan ayına 5 gün kala Ulu cami ile Orhan Cami arasındaki bu inşaat görüntüleri vizyonsuzluğun ve planlama eksikliğinin ispatıdır. Mübarek ayda yurdumuzun dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan bu bölgemizde başlatılan ve bitiş tarihi konusunda soru işaretleri bulunan yenileme çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi inşaat sahasına bir de "Sevgi, Bilgi, Emek" levhasını dikmiş. İnsanlara çektireceği eziyet gün gibi ortada iken, hangi sevgiden, hangi bilimden bahsediyorlar? Ramazan ayını ve kutsal mekanlarımızın yoğunluğunu hesap dahi edemiyorlar" dedi.

 

 

Kaynak, haberler.com
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.