SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramsey'in 'Erkekler de hediye ister' etkinliğine Bursa cemiyetinden büyük ilgi!

Erkek modasının öncü markalarından Ramsey’in 22 Aralık Cumartesi günü Bursa Korupark Mağazası’nda düzenlediği “Erkekler de Hediye

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ramsey'in 'Erkekler de hediye ister' etkinliğine Bursa cemiyetinden büyük ilgi!
Erkek modasının öncü markalarından Ramsey’in 22 Aralık Cumartesi günü Bursa Korupark Mağazası’nda düzenlediği “Erkekler de Hediye İster” temalı yeni yıl davetine; şehrin iş, futbol, moda ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi.
Ramsey’in yeni yıl davetinde kış koleksiyonundan erkeklerin tarzını gündüzden geceye taşıyabilecekleri kadar şık ve iddialı parçalar davetliler ile paylaşıldı. Davete; Ömer Erdoğan, Ömer Kumova, Serdar Kurtuluş, Canan Sönmez, Didem Ay, Ece & Derin Uyanıklar, Duygu Acar, Melike & Eren Epiri, Nurgül Aslan, Zuhal Kumova Toker, Deniz Ağaoğlu ve Nihan Ural gibi Bursa’nın önde gelen isimleri katıldı. Davete yoğun ilgi gösteren cemiyet hayatının seçkin isimleri, yeni yıl yaklaşırken sevdiklerini mutlu edecek şık hediyeler de seçme fırsatını da değerlendirdi. Takım elbiseden gömleğe, dış giyimden aksesuar ve parfüme erkeğin modaya dair tüm beklentilerine cevap verecek koleksiyonlar sunan Ramsey, yeni yılda sevdikleri için şık, kaliteli ve özel bir hediye arayanlar için çok sayıda seçenek sunuyor. Ramsey’in yeni yıl hediye alternatiflerine mağazalardan ve www.ramsey.com.tr ‘den erişmek mümkün. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.