SON DAKİKA
Hava Durumu

Recep, baba oldu!

TÜRKİYE’NİN BEŞİNCİ YÜZ VE İLK ÇENE NAKLİNİN YAPILDIĞI HASTANEDE TANIŞTIĞI ESMA AKYURT İLE EVLENEN RECEP SERT, BABA OLDU. SERT ÇİFTİNİN ÇOCUKLARINA HİRA EMİNE İSMİ VERİLDİ. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Recep, baba oldu!
Türkiye’nin beşinci yüz ve ilk çene naklinin yapıldığı hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, baba oldu. Sert çiftinin çocuklarına Hira Emine ismi verildi.
 

 

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz 2013'te yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert ve eşi Esma Sert, bebek heyecanı yaşıyor. Çiftin, İnegöl Devlet Hastanesinde bir kız bebeği oldu. "Hira" ismi verilen bebeğin, 3 kilo 700 gram olduğu bildirildi. Recep Sert, bebeklerinin sağlıklı şekilde dünyaya geldiğini söyledi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Sert, "Çok heyecanlıyım. 3 yıl önce bugünleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi. Hayatım nakille değişti. Mutlu bir evlilik yaptım. Bugün de kızımızı kucaklamanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Sert ailesini hastanede ziyaret etti. Sert’in personelleri olduğunu ifade eden Şahin, “Bir torunumuz dünyaya geldi. Sert ailesinin ilk göz ağrıları. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.