SON DAKİKA
Hava Durumu

Recep Bölükbaşı'ndan Galatasaray değerlendirmesi

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Karşı

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2014 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2014 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Recep Bölükbaşı'ndan Galatasaray değerlendirmesi
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Karşımızda yılların deneyimi, şampiyonu Galatasaray var. İyi bir takım ama 3 puanı alabilecek güçteyiz” dedi.
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçını değerlendiren Bölükbaşı, "Hocama, teknik heyete ve futbolcularıma güveniyorum. Kendi sahamızda Galatasaray ile oynayacağımız maçta 3 puanı hedefliyoruz. 3 puanı alabilecek güçteyiz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Karşımızda yılların deneyimi, şampiyonu Galatasaray var. İyi bir takım. Çocuklar çalışacaklar, mücadele edecekler. Ben iyi olacağına inanıyorum. Önümüzde bir hafta daha var. İnanıyorum ki çok iyi hazırlık olacak" şeklinde konuştu.

"BRİAND TERS KÖŞEYE YATIRDI"
Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardıktan sonra Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 ile sözleşme imzalaya Jimmy Briand transferine de değinen Bölükbaşı, “Kendisi bizi ters köşeye yatırdı. Sözüne inandık, musama gösterdik. Haberler internete düşünce menajerlerini aradım. Onların da haberlerinin olmadığının ifade ettiler. Ne diyeyim? Hoş olmadı. Beklentilerimiz vardı. Onu misafir etmiştik. Alternatiflerimiz var. Hocamızla toplantı yaptık. Pazartesi tekrar görüşeceğiz. Hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

"KAZIM'IN KÖTÜ BİR KARİYERİ VAR DEDİLER"
Takımdan ayrılması gündeme gelen yabancı oyuncular ile ilgili de görüşlerini aktaran Başkan Bölükbaşı, "Pinto'yu gönderdik, Kazım'ı gönderdik. Pinto herhangi bir ücret almadan gitti. Kazım ile ilgili de 7-8 menajerle görüştük. Ancak kötü bir kariyeri olduğunu ifade ettiler. 1 Milyon lira para alıyordu. 300 bini biz ödeyeceğiz. Bu yıl kiralık. Ondan sonra iki yılı daha var. Eğer beğenirlerse oraya transfer olacak. Onun dışında da Bangura var. 31 Ağustos'ta sözleşmesi bitiyor. O da önümüzdeki hafta gelecek. Onunla da görüşüp, yollarımızı ayırmak istiyoruz. Kiralık olarak bir yere verebilirsek de vereceğiz. En iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bursaspor'un zarar görmemesini umuyoruz. Taiwo, Frey ve Civelli var. Menajerlerle görüştük, yetkiler verdik. Şu anda bekliyoruz. 1 Eylül'e kadar transfer devam ediyor. Kulüp bulurlarsa onlarla oturur, anlaşırız. Olmazsa takımda kalacaklar" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.