SON DAKİKA
Hava Durumu

Reisten gençlere nasihat!

Uludağ Üniversitesi'nde "Türkiye'nin İnsani Diplomasisi" konulu panelde konuşan ve fahri doktora ünvanı tevcih edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan gençl

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2015 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2015 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Reisten gençlere nasihat!
Uludağ Üniversitesi'nde "Türkiye'nin İnsani Diplomasisi" konulu panelde konuşan ve fahri doktora ünvanı tevcih edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi.
 

 

Erdoğan, "Geçen hafta izledim, bazı öğrencilerimiz okulda sırt çantalarından çıkardıkları sopaları arkadaşlarına dağıtıyorlar, beklerdim ki oradan kitabını çıkartsın bir arkadaşına onu versin, onu çıkartsın. Onu paylaşsın. Talebeye yakışan budur. Bunu yapmamız lazım. Bizim muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için bu adımları atmamız lazım. Sizin enerjinizi heyecanınızı istismar etmek isteyenler olabilir. Terör örgütlerine methiyeler düzen, şiddete özenen kimi marjinal örgütlerin sizleri esir almasına lütfen fırsat vermeyin. Bizim arzu ettiğimiz, özlemini duyduğumuz gençlik; meselelerini kavgayla, yakıp yıkmayla farklı görüşü sindirerek halletmeye çalışanlar değil, şiddetle arasına mesafe koyan kalemin ve sözün gücüne inanan gençliktir. Bunu bulmamız lazım. Ben gençlerimizin ülke ve ailelerine olan sorumlulukları bilinciyle hareket edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.