SON DAKİKA
Hava Durumu

Romanların bonzai ile savaşı spor

Türkiye'de ilk defa adında Roman kelimesi geçen spor akademisi kuruldu. Bursa'da kurulan Roman Gençlik ve Spor Akademisi'nde spor yapacak olan Roman

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Romanların bonzai ile savaşı spor
Türkiye'de ilk defa adında Roman kelimesi geçen spor akademisi kuruldu. Bursa'da kurulan Roman Gençlik ve Spor Akademisi'nde spor yapacak olan Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması hedefleniyor.
Güney Marmara Roman Dernekleri Federasyonu'nun teşebbüsüyle kurulan akademiye Bursa Valiliği, Yıldırım Belediyesi, Bursa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü destek veriyor. Kurulan akademide çocuklar futbol, güreş, atletizm, yüzme, karate gibi branşlarda spor yapabilecek.Türkiye'de adında ilk defa Roman kelimesi geçen bir akademi kurulduğunu belirten Güney Marmara Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Özçimen, "Roman çocuklarının kötü alışkanlıklardan kurtulup spor yapmalarını hedefliyoruz. Maksadımız sağlıklı nesiller yetiştirmek. Akademide çocuklarımız çeşitli branşlarda spor faaliyetlerine katılacak. Buradan sadece Roman çocuklar değil herkes faydalanabilecek. Sadece erkek çocukları değil, kız çocuklarımız da bu fırsatlardan yararlanacaklar. İnşallah buralarda yetişen çocukları ilerde milli takımlarda göreceğiz. Akademinin kurulmasına destek olan herkese teşekkür ediyorum. Roman Gençlik ve Spor Akademisi Bursa'ya hayırlı olsun" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.