SON DAKİKA
Hava Durumu

Ruslar Uludağ'a akın etti

Yazın Antalya kışın ise Bursa'da vazgeçemeyen Rus turistler Uludağ'a akın ederken Teleferik'te de uzun kuyruklar oluştu. Bu sezon Rusların

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ruslar Uludağ'a akın etti
Yazın Antalya kışın ise Bursa'da vazgeçemeyen Rus turistler Uludağ'a akın ederken Teleferik'te de uzun kuyruklar oluştu. Bu sezon Rusların geçen yıllara göre daha çok ilgisini çeken Uludağ'da otellerin yüzde 65'i de erken rezervasyonlarla doldu.
Rus turistler kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ’da sezonun açılmasını beklemeden akın etti. Yaklaşık 200 Rus turist bu gün Uludağ’a çıkıp mangal partisi yaparak Uludağ’ı ve otelleri gezdi. Yerli ve yabancı turistler dönüşte teleferik istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Uludağ’da kış turizminin açılmasına sayılı günler kala otellerde son hazırlıklarını tamamlandı. Toplam 300 bin 980 metre uzunluğuna sahip 20 kayak pisti ve 6 bin 500 yatak kapasiteli 18 otel bulunan Uludağ’a ilk kafile olarak 200 Rus turist geldi. Mangal partisi yapan Rus turistler otelleri ve Uludağ’ı gezdi. Hafta sonu Uludağ’a çıkan yerli ve yabancı turistler dönüşte teleferikte uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

YÜZDE 65 ERKEN REZERVASYON 

Uludağ'a daha önce hiç gelmediğini belirten Rus bir bayan turist "İlk defa geliyoruz fakat çok beğendik. Bundan sonra arkadaşlarım ve ailem ile kış tatiline buraya geleceğim. Kar yok ama yine de güzel bundan sonra kış tatili yapmak isteyen herkesi buraya yönlendireceğim. Uludağ Harika bir yermiş" diye konuştu.

Rus turistleri otelde misafir eden Bof Otel müdürü Ozan Yuvacı," Bu sene 30 Kasımda sezonu açıyoruz. 30 Kasım itibari ile kar beklentimiz var, ve Meteorolojinin de şuanda gösterdiği üzere kar yağışı hızlı bir şekilde geliyor. Bu sene özellikle Rus ve Azeri müşterilerden dış pazar için yüksek bir talep alıyoruz. Öncelikle on-line kanallarda yükselme durumu var. Daha sonra acentelerin ve dışarıdaki misafirlerin Uludağ'ı görme ile ilgili bir talepleri var. Kendilerinin bizi tercih etmelerinden dolayı çok memnunuz. Uludağ'da rezervasyon kar durumuna bağlı. Biraz daha kar yağarsa rezervasyonlar artar. Şuanda Uludağ genelinde yüzde 65 tutarında bir erken rezervasyon var. Tabi ki kar yağması ile birlikte rezervasyonların artacağını düşünüyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.