SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet Partisi'nden madde bağımlılığı uyarısı

Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları kamuoyuna madde kullanımına son verici tedbirlerin arttırılması çağrısında bulundu. Saadet Partisi B

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Saadet Partisi'nden madde bağımlılığı uyarısı
Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları kamuoyuna madde kullanımına son verici tedbirlerin arttırılması çağrısında bulundu. Saadet Partisi Bursa Gençlik Kolları Sorumlusu Bilal Milletli madde bağımlılığının artmasının altındaki nedenlerin hızlı şehirleşme ve kontrolsüz bir şekilde bilişim teknolojilerinin kullanımı olduğunu söyledi.

Bursa'da son günlerde artan bonzai ölümlerine karşı Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Teşkilatı Fomara Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Madde bağımlılığına son verme konusunda mülki idarelere üst düzey görevler düştüğünü belirten Bilal Milletli, "Bugün tüm dünya gençliğinin ortak problemi olan madde bağımlılığı meselesine tüm milletimizin dikkatini çekmek istiyoruz. Dahası, kıymetli ilimizin mülki idaresinin daha kalıcı ve geniş çaplı önlemler almasını arzu ediyoruz. Maddenin kötüye kullanımını etkileyen faktörlere bakılınca devlet kademesinde bulunan her sorumlu kişinin ve eğitim kurumlarının da daha etkin çözümler üretmesi gerekiyor. Artan nüfus, hızlı şehirleşme ve kontrolsüz bir şekilde bilişim teknolojisinin kullanımı bu faktörler arasında yer alıyor. Bu faktörlerin üzerine gidildiği takdirde meselenin çözüleceğine inanıyoruz. Devletimizin bütün birimlerine, sivil toplum kuruluşlarına işbirliği çağrısında bulunuyor, madde bağımlılığına karşı mücadelemizi başlatıyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.