SON DAKİKA
Hava Durumu

SAADET PARTİSİ'NDEN PATRİOTLARA TEPKİ

Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı’nda düzenleyecekleri büyük mitingin iptal ed

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2013 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2013 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı’nda düzenleyecekleri büyük mitingin iptal edilmesine tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. 


AK Parti Bursa İl Başkanlığı önünde toplanan Saadet Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Başkanlığı'nın tabelasına siyah kurdele bağladı. Sloganlar eşliğinde Şehreküstü Meydanı’ndan Kent Meydanı’na yürüyen partililer, Türkiye’yi korumak amacıyla Almanya tarafından sağlanan Patriot füzelerine tepki gösterdi. Kent Meydanı’nda basın açıklaması yapan Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek, “Ülkemize yerleştirilmek istenen patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil İslam ülkelerini birbirleriyle savaştırılmak için getiriliyor. NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı terör örgütüdür. Girdiği her yere kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.