SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağanak yağış Bursa'yı felç etti

Bursa'da gece başlayan yağmur sabah saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. İşe gitmeye çalışan çoğu vatandaş yağmur sebebiyle mesaiye

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2012 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2012 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağanak yağış Bursa'yı felç etti
Bursa'da gece başlayan yağmur sabah saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. İşe gitmeye çalışan çoğu vatandaş yağmur sebebiyle mesaiye geç kaldı, trafikte aksamalar meydana geldi, tıkanan rögarlardan sular taştı. 

Bursa’da gece saatlerinde başlayan yağmur sabah saatlerine kadar devam etti. Yağmur sebebiyle bazı rögarlardan sular taşarken, Yolların kaygan ve trafiğin yoğun olması sebebiyle ana arterlerde maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Kazalar sebebiyle sıkışan trafikte kalan ve sabah mesaisine yetişmeye çalışan vatandaşlar işlerine geç kaldı. İş ve evlerine gitmek isteyen vatandaşlar ise otobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu. Yağmura hazırlıklı olan çoğu vatandaş yanlarından şemsiye eksik etmedi.

YARIN KARLA KARIŞIK YAĞMUR YAĞACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bursa’ya yarın karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Vatandaşları uyaran yetkililer, hava sıcaklıklarının en düşük 6 derece en yüksek ise 9 derece olacağını bildirdi. Meteorolojinin yaptığı son açıklama ise şöyle:

“Marmara Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Bilecik ile Bursa'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğleden sonra Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, öğleden sonra kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.