SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlık-Sen'den şehitlere vefa programı

BURSA'DA SAĞLIK-SEN İNEGÖL İLÇE TEMSİLCİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLA 14 MART TIP BAYRAMI VE 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANILDI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağlık-Sen'den şehitlere vefa programı
Bursa'da Sağlık-Sen İnegöl İlçe Temsilciliğinin düzenlediği programla 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anıldı.
 

 
İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarının aileleri ile birlikte yoğum bir katılım olduğu programa Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş katıldı. Toplantıda konuşma yapan Şube Başkanı Gökhan Yünkül, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Yünkül, "Ülke olarak zor bir dönemden geçmekteyiz. Gönül isterdi ki, bu günleri huzur ve sükunet içerisinde kutlayalım. Sağlık-Sen, sağlık çakışanlarının hak ettikleri noktaya geleceği güne kadar etkili ve yetkili sendikal mücadelesini sürdürecektir. Bugün burada şehitlerimizin emanetleri bizlerle birlikte, bizler emanetlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile 14 Mart Tıp Bayramını kutlarken, 18 Mart'ta bu topraklar için şehit düşen aziz şehitlerimizi minnet ve rahmet ile anıyorum” dedi.

AKTAŞ: “YARINLARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”
Programa katılan İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş ise, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmek isteyen teröristlere karşı her geçen gün güçlenen kardeşlik hukukumuzla en net cevabı vermekteyiz. Ülkemiz her metrekaresiyle bir ve bütündür. Birlik ve beraberliğimize kasteden bu taşeron örgütler başaramayacaklarını anlayınca alçakça saldırılar düzenlemekte, insanları katletmektedirler. Bu hafta sonu Ankara'da yaşanan alçak saldırıyı tel'in ediyor. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, bizler Çanakkale'yi geçilmez kılan ruh ile yarınlara emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.
Programda İnegöl Devlet Hastanesinde görev yapan şehit yakınlarına plaket takdim edilirken, hastanede görev yapan bir personel kendisine ait Çanakkale Şehirleri temalı şiirini okudu. Yine hastane çalışanlarının çocuklarının söyledi anlamlı şiir ve marşlar toplantıya renk kattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.