SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlıklı yaşam için koş

Eker’ in  “sağlıklı yaşam için koş” mottosuyla  hayata  geçirdiği “Eker I Run Yol Koşusu”  9 Ekim Pazar günü başlayacak. Bu y

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağlıklı yaşam için koş
Eker’ in  “sağlıklı yaşam için koş” mottosuyla  hayata  geçirdiği “Eker I Run Yol Koşusu”  9 Ekim Pazar günü başlayacak. Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan “Eker I Run Koşusu” Bursa’ nın Nilüfer ilçesindeki Eker Meydan’dan start alacak. Kayıt ücretleri ise sosyal sorumluluk partneri HETADER’e  yani Hemofili ve Talasemi  hastası çocuklara umut olacak.

7’DEN 70’E HERKES KOŞUYOR

Sporun ve sporcunun yanında olan Eker ’in insanları harekete geçirmek, sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği “3.Eker I Run Yol Koşusu” 9 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Yıldan yıla katılım sayısı artan Eker I Run Yol Koşusu’ nun kayıtları yoğun bir şekilde devam ediyor.
5 km, 15 km ve Minik adımlar kategorileriyle 7’den 70’e herkese hitap eden koşuya geçtiğimiz yıl 24 farklı ilden katılım oldu. Katılımın yüzde 35’inin kadın olduğu koşuya yaklaşık 300 çocukta renk kattı.
Bu yıl 2 bin sporcunun yarışması beklenen Eker I Run’ a internet üzerinden online kayıt yaptıra biliniyor.

YARDIM İÇİN KOŞ
Eker I Run katılımcıları hem koşacak aynı zamanda koşarken de yardım yapacak. Eker I Run Koşusu’nda Minik adımlar kayıt ücretlerinin tamamı diğer kayıt ücretlerinden ise her 5 TL‘ si sosyal sorumluluk partneri HETADER’e yani Hemofili ve Talasemi hastası çocuklara umut olucak.

İSTANBUL- BURSA ARASI ULAŞIM ARASI BUDO İLE ÜCRETSİZ
Geçen yıllarda İstanbulların büyük ilgi gösterdiği Eker I Run Koşusu’na aynı ilgi bu yılda bekleniyor. Buralaş’ın deniz ulaşımını sağlayan BUDO firması ile sponsorluk anlaşması yapılarak, Eker I Run katılımcılarına İstanbul- Bursa arası gidiş dönüş feribot biletleri ücretsiz olacak.

BU YOLUN SONU PARİS VE MARMARİS’E ÇIKIYOR
Eker I Run Koşusu ‘nda 15 K birincileri Paris Maratonu’na ikincileri ve üçüncüleri ise İznik Ultra Maratonu’na katılma hakkı kazanacaklar. 5 K birincileri ise Marmaris’te 2 gece 3 gün her şey dahil tatil, ikinci ve üçüncüleri ise Geyik Koşularına katılma hakkına sahip olacaklar. Ayrıca 5 K ve 15 K’da genel klasmanda dereceye giren koşuculara On Runing hediye çeki ve spor ayakkabı hediye edilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.