SON DAKİKA
Hava Durumu

Salman: '15 yıldır yönetimin merkezinde millet var'

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 15. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayıml

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Salman: '15 yıldır yönetimin merkezinde millet var'
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 15. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 
15 yıl önce, 3 Kasım 2002 Genel Seçimleri’nde Türkiye’nin tercihini yaparak AK Parti’yi tek başına iktidara getirdiğini belirten Başkan Salman, “AK Parti Millettin desteğiyle geldiği iktidarı milletin emanetine sahip çıkarak korumaya devam ediyor” dedi.
3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Ayhan Salman, AK Parti’nin kurulduktan kısa bir süre sonra tek başına iktidar olarak seçilerek millete hizmet etme aşkıyla 15 yıldır Türkiye'yi yönetmeye devam ettiğini belirti. Partilerinin kuruluşundan bu yana milletin istek ve ihtiyaçlarına cevap vererek her seçimden halkın artan güveni ile ayrıldığını vurgulan Salman, “Milletimiz hizmet istiyordu hizmet ettik. Her şey Türkiye için dedik ve durmadan yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti İktidarları ile yönetim Türkiye’de anlayışının ve hizmetlerin merkezine milletin konulduğuna vurgu yapan Başkan Salman şunları söyledi:
“Milletimiz vesayet güçlerine değil kendisine hizmet edilmesini istiyordu. AK Parti de vesayeti ortadan kaldırarak milleti hizmetle buluşturdu. Türkiye’de 15 yıl önce hayal dahi edilemeyen dev projeler AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştirildi. Partimiz, Aynı kararlılıkla ‘Milletin İktidarı’ olarak Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte milletinin yanında olmaya devam ediyor. AK Parti, milletten aldığı güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf ederek milletin öz güvenini kazanmasını sağladı. En son yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi de gösteriyor ki millete tepeden bakan ve efendilik taslayan zihniyete karşı AK Parti, Türkiye’de demokrasinin teminatı oldu. Bu vesileyle, kurulduğu günden beri AK Parti teşkilatlarında görev almış her kademeden teşkilat mensuplarımıza ve her seçimde bizlere karşı olan güvenini tekrar tekrar gösteren halkımıza teşekkür ediyor, birlikte yol dava arkadaşlarımızdan ahirete intikal etmiş olanlara rahmet diliyorum.” (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.