SON DAKİKA
Hava Durumu

Samanlı'nın takım ruhu Başkan Yazıcı'yı da etkiledi

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı kendisini ziyarete gelen Samanlı Mahalle Teşkilatı’nın sistemli çalışmasını överek, “Yakaladığın

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2013 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Samanlı'nın takım ruhu Başkan Yazıcı'yı da etkiledi
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı kendisini ziyarete gelen Samanlı Mahalle Teşkilatı’nın sistemli çalışmasını överek, “Yakaladığınız bu takım ruhuyla sıkıntıları kısa sürede aşacağınıza inanıyorum” dedi.

 

AK Parti Samanlı Mahalle Teşkilatı, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Yıldırım Teşkilatları Başkanı Cevdet Uzak ve İlçe Mahalle Koordinatörü ve Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Yebrem de hazır bulundu. AK Parti Samanlı Mahalle Teşkilatı Başkanı Sinan Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri, Yazıcı ile projelerini ve çözüm aradıkları sıkıntılarını paylaştı.

DOĞALGAZ SORUNUNA ÇÖZÜM BULUNACAK

AK Parti Samanlı Mahalle Teşkilatı Başkanı Sinan Altıntaş, en önemli sorunlarının doğalgaz ve ulaşım sıkıntısı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kente sağlanan imkanların mahalle halkımızın refahı için Samanlı’ya da getirilmesini bekliyoruz. Daha ekonomik ve temiz bir yakıt olan doğalgaz kullanımı için halkımız hazır beklemekte. Mahallemizin bir diğer önemli sıkıntısı ile ulaşım; kent merkezine otobüs seferlerinin arttırılmasını bekliyoruz. Çalışan, okuyan ve tedavisi için hastaneye ulaşması gereken vatandaşımız mağdur oluyor.”

Altıntaş’ın anlattığı sıkıntıları dinleyip not alan Başkan Hüdayi Yazıcı, “Sizler buraya 12 bin kişiyi temsil ederek geldiğinizi söylediniz. Aranızda kurduğunuz bağ, takım ruhu, çalışma aşkı bana 50 bin kişinin desteğini, gücünü arkanıza almışsınız hissi verdi. Başta doğalgaz olmak üzere, Smanlı’nın tüm sıkıntılarını çözeceğiz.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.