SON DAKİKA
Hava Durumu

SAMDEF'ten Samsunlu adaylara tam destek

Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF), yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylık başvurusunda bulunan Samsunlu aday adaylarıyla bir araya geldi. SAM

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2013 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2013 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF), yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylık başvurusunda bulunan Samsunlu aday adaylarıyla bir araya geldi. SAMDEF Genel Başkanı, federasyon olarak aday adaylarına tam destek verdiklerini belirterek, “En iyi hizmet vereceklerinden şüphemiz yok” dedi.

Darüzziyafe’de yapılan toplantıya SAMDEF Genel Başkanı Erol Beker, Samsun Sanayici Girişimci ve İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Mehmet Baş’ın yanı sıra çeşitli Samsunlular derneklerinin başkanları katıldı. Samsun Dernekleri Federasyonu olarak Bursa’dan aday adaylıklarını açıklayan üyelerine şartsız destek verdiklerini ifade eden Genel Başkan Erol Beker, “Evvela SAMDEF olarak, bünyemizdeki derneklerimize üye olan Ali Önder, Murat Çakır, Fatih Celen, Kemal İvgen, Mustafa Önder, Can Can, Ömer Güven ve Adem Çalışkan hemşerilerimizin çeşitli partilerden belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylıklarını açıklamalarından duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bize düşen parti gözetmeksizin destek vermektir. Aday arkadaşlarımızın seçilmeleri halinde Bursa'ya yakışır hizmet vereceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Kendilerine çıktıkları bu yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“ARKADAŞLARIMIZ ÇIKTIKLARI BU YOLDA YALNIZ DEĞİLLER”
Bursa’da yaşayan Samsunlular olarak aday adayı olan bütün dernek başkanlarına kefil olduklarını belirten Samsun Sanayici Girişimci ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Baş ise, “Arkadaşlarımızın çıktığı bu yolda kesinlikle yalnız olmadıklarını ve biz Samsunluların her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum. Bir ve beraber olursak bu yolda arkadaşlarımızın daha iyi yol alacağını düşünüyorum. Bursa’da Samsunlu nüfusunun önemli bir yer teşkil ettiği aşikardır. Biz bu gücü olumlu şekilde kullanabilirsek, Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceğine önemli katkılar sağlayabiliriz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.