SON DAKİKA
Hava Durumu

Sarıbal'ın terbiyesizliğine Bursa Ak Parti'den tık yok

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-12-28 14:46:30Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comrd äX.F

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2016 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sarıbal'ın terbiyesizliğine Bursa Ak Parti'den tık yok
TBMM Anayasa Komisyonu'nda konuşan CHP Milletvekilleri Orhan Sarıbal​ ve Mehmet Tüm, Yavuz Sultan Selim için çirkin sözler sarf ederek 'katil' benzetmesi yapmıştı.  Yavuz Sultan Selim' e yapılan bu saygısızlığa başta Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun olmaz üzere  Ak Parti Bursa İl Teşkilatı' nın tepkisiz kalması akıllarda merak uyandırıyor. 

TBMM Anayasa Komisyonu'nda söz alan CHP'li milletvekilleri Yavuz Sultan Selim hakkında haddini aşan sözler sarf etmişti. Anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerinde konuşan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'ın "Alevi çalıştayı yaptınız ama hiç bir şey çıkmadı. Çalıştayda sadece Yavuz Sultan Selim Katil Köprüsü çıktı" sözleri komisyonda gerilime neden olmuştu. Yaşanan olaylarla ilgili  Ak Parti Bursa İl Teşkilatı bu  saygısızlığa tepkisiz kalırken Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun sessizliğini koruyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.