SON DAKİKA
Hava Durumu

Şaypa ve U.Ü. arasında işbirliği protokolü

Şaypa ile Uludağ Üniversitesi (UÜ) arasında seminerler, tez uygulamaları, araştırmalar ve staj gibi pek çok alanda işbirliği protokolü imzal

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2013 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2013 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şaypa ile Uludağ Üniversitesi (UÜ) arasında seminerler, tez uygulamaları, araştırmalar ve staj gibi pek çok alanda işbirliği protokolü imzalandı.



Şaypa Bademli Gurme Restoran’da gerçekleştirilen protokol imza törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör yardımcıları, Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, şunları dile getirdi: "Şaypa, mazisi 1925’e kadar uzanan köklü bir kuruluştur. Neredeyse Cumhuriyetimizle yaşıt bir şirketiz. Müşterilerimizin teveccühü sayesinde perakende sektörünün öncülüğünü üstlendik. Son dönemde 'Ulusal marka' olma hedefimiz doğrultusunda her alanda kendimizi geliştiriyoruz. Bu hedefimize doğru Uludağ Üniversitesi’nin desteğiyle emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.”
Bu amaç doğrultusunda Uludağ Üniversitesi ile çeşitli alanlarda işbirliği yapılmasına yönelik bir protokol imzaladıkları belirten Şaylı, protokolün Şaypa için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını vurguladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ise protokolle Şaypa’nın tüm imkanlarından öğrencilerin yararlanacağını söyledi. Şaypa’nın sağlayacağı burs imkanlarının öğrencilerin eğitimlerine ciddi katkı sunacağını vurgulayan Rektör Dilek, gerçekleştirilecek ortak projelerin hem üniversiteye hem de Şaypa ailesi ve çalışanlarına faydalı olacağına inandığını dile getirdi. Protokol çerçevesinde zaman zaman öğrencilerle buluşmaların da gerçekleşeceğini açıklayan Dilek, "Siz Şaypa yöneticileri öğrencilerimize hayatla ilgili tecrübelerinizi aktaracaksınız. Dersler vereceksiniz. Dolayısıyla öğrencilerimiz başarı hikayelerinizden günlük hayatları ve gelecekleri için çıkarımlarda bulunacaklardır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Kamil Dilek ile Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, ‘İşbirliği Çerçeve Protokolü’nü imzaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.