SON DAKİKA
Hava Durumu

Sedat Kızılcıklı'nın eski eşi öldürüldü!

RAMAZAN Y. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sedat Kızılcıklı'nın eski eşi öldürüldü!
 Bursa'da eski milletvekili S.K'nın eski eşini silahla öldüren adam, aynı silahla intihar etti. Bir süre önce aynı kişi, kadının aracını taramıştı. 

 

 

 

Eski Milletvekili S.K'nın bir süre önce boşandığı Behiye Güçlü, daha önce aracını silahla tarayan ve şikayetçi olmadığı Ramazan Yıldız ile bugün Osmangazi'nin Gündoğdu köyünde bir araya geldi. Ramazan Yıldız, gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Behiye Güçlü'yü kendisinden ayrılmak istemesi üzerine tabancayla öldürdü. Ardından da aynı silahla kendisini vurup canına kıydı.
Akşam saatlerinde yaşanan olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
25 Aralık 2015 tarihinde İnegöl'de meydana gelen olayda, Ramazan Yıldız bir marketten alışverişten dönen Behiye Güçlü'nün aracına 5 el ateş etmiş, olayda kimse yaralanmamıştı. Kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası alan Yıldız, önce tutuklanmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.
26 Nisan 2016 tarihinde İnegöl’de hakim karşısına çıkan Ramazan Yıldız ve Behiye Güçlü ifadelerinde aralarındaki gönül ilişkisini doğrularlarken, Behiye Güçlü şikayetçi olmaktan vazgeçmişti. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen silahlı saldırı davasında sanık Ramazan Yıldız ifadesinde, “İki yıl önce tanıştık. Aramızda gönül ilişkisi vardı. Aramızda herhangi bir problem yoktu. Ancak olay tarihinden 3 hafta önce en son şikayetçi ile görüştüğümde, Ankara’da olduğunu söyledi ve ‘babam beraberliğimizi öğrenmiş, dayanamıyorum, kendimi öldüreceğim. Çocuklarıma bakar mısın’ dedi ve telefonu kapattı. Bir daha kendisine ulaşamadım. Son olarak görmek için İnegöl’e geldim. Aracı park ettiğini gördüm. Camı açıp konuşmak istedim fakat o arabanın camını açmadı, aksine bana el işaretiyle "git" dedi. Ben de bunun üzerine sinirlendim. Kızgınlıkla, aracın sağ ön kısmına korkutmak amaçlı ateş ettim. Öldürme kastıyla asla yapmadım. Beraatımı talep ederim” demişti.

 

 

RAMAZAN Y. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)
ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞTI
Müşteki Behiye Güçlü ise, “Aramızda gönül ilişkisi vardı. Ailem sanıkla olan beraberliğimizi öğrenince ayrılmak istedim. Sonrasında İnegöl’e babamın evine geldim. Olay günü sanığın ağabeyiyle görüşmek için yola çıkacaktık. O sırada sanık aracıyla, benim aracımın yanına yaklaştı. Benimle konuşmak istediğini ifade etti. Ben de elimle görüşmek istemediğimi söyledim. O sırada ateş etti. Sanıktan şikayetçi değilim” dedi.
Ramazan Yıldız kasten öldürmeye teşebbüsten 8 yıl 4 ay hapis cezası, ruhsatsız silah bulundurma bin TL adli para cezasına çarptırılarak, tahliye edilmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.