SON DAKİKA
Hava Durumu

Seher Yıldırım'ı kahreden dava

İznik’te 10 yıldır yargılanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski genel sekreteri Mustafa Özcan ile Olay Medya Muhasebe Müdürü Seher Yıldırım

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2013 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2013 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İznik’te 10 yıldır yargılanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski genel sekreteri Mustafa Özcan ile Olay Medya Muhasebe Müdürü Seher Yıldırım’ın kardeşi o dönemki memur Hayrettin Yıldırım, zimmet suçundan 10’ar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaları yargıtayda onaylanan hükümlüler cezaevine konuldu.



 

İznik’te Esnaf ve Sanatlarlar Odası ‘nda görevde bulundukları dönemde ‘zimmet’ suçunu işledikleri iddasıyla 10 yıldan beri yargılanan oda eski genel sekreteri Mustafa Özcan ile Olay Medya Muhasebe Müdürü Seher Yıldırım’ın kardeşi o dönemdeki memur Hayrettin Yıldırım 9’ar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaları Yargıtay tarafından onanan hükümlüler cezaevine gönderildi. İznik Esnaf Odası Genel sekreteri  Özcan ve Yıldırım , 1999-2003 yıllarında denetimler sırasında odayı 142 bin 183 lira zarara uğrattıklarının ortaya çıkması üzerine görevden el çektirilerek gözaltına alındı. “Adi ve Nitelikli Zimmet ve Zimmete Sebebiyet Vermek” suçlamasıyla haklarında dava açılarak  yargılama sonunda 9’ar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldılar. Aldıkları ceza yargıtay tarafından onanan hükümlüler , kararın kesinleşmesi üzerine yakalanarak Bursa Cezaevi’ne konuldu. Bu olayın ardından da hükümlülerden Hayrettin yıldırım’ın yaklaşık 10 yıl önce gerçekleşen bu olayın hemen akabinde Yeşim Turizm ve Petrol’de muhasebe müdürü olarak göreve getirilmesi de akıllarda soru işareti ne neden oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.