SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehir içi ring hattında gece mesaisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin il merkezini modern ulaşımla buluşturacağı şehir içi ring hattında raylar gece gündüz süren hummalı bir

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2012 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2012 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin il merkezini modern ulaşımla buluşturacağı şehir içi ring hattında raylar gece gündüz süren hummalı bir çalışmayla döşeniyor. 

Bursa’yı ulaştıran ulaşımla buluşturan yatırımlarıyla marka kent hedefine adım adım yaklaşan Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin demir ağlarla örülmesine yönelik çalışmaları hızla devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konforlu ulaşımı şehir merkeziyle buluşturacak olan ve Kent Meydanı, Stadyum, Altıparmak, Heykel, İnönü ve Uluyol caddelerini kapsayan T1 hattının Altıparmak Caddesi’nde devam eden ray döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’dan Altıparmak etabının son durumuyla ilgili bilgiler alan Başkan Altepe, çalışmaların bir an önce tamamlanması için gece gündüz çalışıldığını söyledi.
Başkan Altepe, Ulu Cadde, Darmstadt, Stadyum Caddesi, Altıparmak ve Ünlü Cadde istikametinde yoğunlukla devam eden çalışmaları kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Çalışmaların aksamaması için her türlü gayreti gösteriyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. 15 gündür devam eden çalışmalarla Altıparmak’ta rayların büyük kısmını döşedik. Bu çalışmaları Şahabettin Paşa Camii hizasına, Çatalfırın duraklarına kadar ulaştıracağız. Atatürk Caddesi’ndeki en zorlu etabı da 1 ayda tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Altıparmak Caddesi’ndeki binaların cephe düzenleme çalışmalarına da başladıklarını anlatan Başkan Altepe, “Altıparmak yeni bir vizyon ve çehre kazanıyor. Atatürk ve Cumhuriyet caddelerindeki cephe ıslahı çalışmaları Altıparmak’ta da devam ediyor” dedi.

“Bursa, çağdaş bir kent vizyonuna bürünüyor” diyen Başkan Altepe, modern ulaşımı şehir merkezine ulaştıracak çalışmalar sayesinde kokusuz, dumansız, elektrikli ve modern tramvayların şehir merkezinde kullanılacağını ifade etti. Başkan Altepe, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını da kaydederek, gösterdikleri sabırdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı şehrin modern bir hale büründüğünü söyleyen bir vatandaş, “Allah sizden de Başbakan’ımızdan da razı olsun. Bu hizmetleri görmemek nankörlüktür” ifadesiyle Başkan Altepe’ye her gün dua ettiğini söyledi. Bölge esnafı ise tramvay inşaatı ve cephe sağlıklaştırmayla Altıparmak’ın yavaş yavaş yeniden eski cazibesine kavuştuğunu belirterek, Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.