SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehir magandaları adliyede

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, eşine küfredilmesine tepki gösteren genci bıçaklayıp kardeşinin ise otomobilini alkol dökerek yaktıkları iddia

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2012 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2012 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehir magandaları adliyede
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, eşine küfredilmesine tepki gösteren genci bıçaklayıp kardeşinin ise otomobilini alkol dökerek yaktıkları iddia edilen üç kişi adliyeye sevk edildi. 

İddiaya göre, Simge Sokağı üzerindeki boş arsada içki içen üç kişi, yüksek sesle ve küfürlü konuşarak çevreye rahatsızlık verirken, bu sırada malzeme almak için balkona çıkan Asuman Sert’e küfretmeye başladı. Eşine küfredildiğini duyan 38 yaşındaki Adem Sert, balkondan gençlerle münakaşa etti. Genç adam daha sonra aşağı inerek üç kişi ile kavgaya tutuşurken, evdeki kadınlar da gencin ağabeyi ve kardeşine telefon ederek durumu bildirdi. Eşine küfreden şahıslarla tekme tokat kavgaya tutuşan genç adam, şahıslardan biri tarafından sol göğsünün altından ve sol bacağından bıçakla yaralandı.

Kalbinin hemen yanına aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan Adem Sert kanlar içinde kalırken, tam bu sırada kardeşi Raşit Sert 16 KEH 55 plakalı özel otomobille olay yerine gelerek şahıslarla kavga etmeye başladı. Alkollü olan şahıslardan iki kişi genç ile kavga ederken, biri de elindeki bira şişesini Raşit Sert’in geldiği özel otomobilin içine atarak ateşe verdi. Aracın yanmaya başlaması ile birlikte şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı genç, kardeşi Raşit Sert tarafından özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumunun ağır olduğu bildiren Adem Sert, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Yaklaşık iki saat süren ameliyatın ardından ise yoğun bakım servisine alındı. Sert'i bıçaklayıp, kardeşine ait özel otomobili yakan şahısları yakalayabilmek için alarma geçen emniyet ekipleri, olaya karıştıkları tespit edilen Samet Ö. ve Ufuk Y. isimli zanlıları olaydan hemen sonra yakalayarak gözaltına alırken, Hüseyin E. de daha sonra yakalandı. 3 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.