SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit ateşi Bursa'yı yaktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan 16 askerden biri olan Kurmay Yarbay İlker Çelikcan’ın Bursa'daki baba

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2015 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2015 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehit ateşi Bursa'yı yaktı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan 16 askerden biri olan Kurmay Yarbay İlker Çelikcan’ın Bursa'daki baba evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, acılı aileyi evinde ziyaret edip başsağlığı diledi.
Hain saldırıda şehit olan Tabur Komutanı Erzurum nüfusuna kayıtlı Yarbay Çelikcan'ın babası Niyazi ve annesi Panbuk Çelikcan'a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. 2 çocuk babası olan Yarbay Çelikcan'ın doktorluk yapan eşi Gaye Çelikcan'a da acı haber güçlükle verildi.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, cenaze evinden çıkarken yaptığı açıklamada, şehidin cenazesinin yarın ikindi namazından sonra Mihraplı Camii'nden kaldırılacağını söyledi.
Yakınları çok başarılı bir asker olan Yarbay Çelikcan'ın devrelerinden 4 yıl önce terfi aldığını ifade ettiler. Şehidin evi de dev bir Türk bayrağı ile süslendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.