SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit babaya son öpücük

Diyarbakır'da düşen helikopterde şehit olan Bursalı Uzman Çavuş İlyas Genel son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce Bursalının

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/



Diyarbakır'da düşen helikopterde şehit olan Bursalı Uzman Çavuş İlyas Genel son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce Bursalının katıldığı cenaze töreninde şehidin eşi baygınlık geçirirken, 1 yaşındaki oğlu ise babasını tabutunu öperek uğurladı.





Diyarbakır'ın Lice ilçesinde havalandıktan bir süre sonra düşen Jandarma Genel Komutanlığına ait S-70 Skorsky tipi helikopterde şehit olan uzman çavuşun merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Mert Sokak'taki evi ve mahalle Türk bayraklarıyla donatıldı. Acı haberi duyan mahalle sakinleri ve akrabaları acılı aileyi yalnız bırakmadı. Duaların okunmasının ardından şehidin cenazesi Ulucami'ye getirildi.

Şehidin eşi Şengül ve annesi Nuray Genel, törende gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, tabutun başında baygınlık geçiren şehit eşinin koluna girdi. Şehidin 1 yaşındaki oğlu ise akrabalarının kucağında tabutun başına getirildi. Babasının cansız bedeninin bulunduğu tabutu son kez öpen minik Kağan, babasının tabutunu ambulansa binene kadar takip etti. Yürümekte zorluk çeken ve ayakta duramayan şehidin eşi ise jandarma aracına bindirildi.
Genel'in naaşı cuma namazını müteakip Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığına götürüldü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.