SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit Halisdemir'in babaevine Bursa'dan ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri ile Gençlik Kolları üyeleri, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti ( AA - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehit Halisdemir'in babaevine Bursa'dan ziyaret
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri ile Gençlik Kolları üyeleri,  darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.







 AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri ile Gençlik Kolları üyeleri, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Ana Kademe İlçe Başkan yardımcıları ve İlçe Genlik Kolları yöneticileri, Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan mezarını ziyaret ederek dua okudu.

Grup, daha sonra Halisdemir'in babaevine giderek, ailesine taziye dileklerinde bulundu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanvekili Hakan Köprülüoğlu, şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir'e başsağlığı dileğinde bulundu.

Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in darbe gecesi gençlere vatan sevgisinin ne denli fedakarlık istediğini gösterdiğini ifade eden Köprülüoğlu, baba Hasan Hüseyin Halisdemir'e böyle kahraman bir evlat yetiştirdiği için teşekkür etti.

Baba Halisdemir ise, Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların kendilerini ziyarete geldiğini vurgulayarak, şehit babası olarak her ziyarette biraz daha gururlandığını belirtti.

Köprülüoğlu, ziyaretin sonunda baba Halisdemir'e ziyaret anısına bir hediye verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.