SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehitlerin adları okullarda yaşatılacak

Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Ayd

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2015 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehitlerin adları okullarda yaşatılacak
Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu', olarak belirlediklerini söyledi.
Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu', Nilüfer Çalı Ortaokulu'nun adını 'Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu' ve Gürsu'da açılacak olan okulu da 'Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça İmam Hatip Orta Okulu' olarak belirlediklerini söyledi.Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ile birlikte Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehitlerin adlarının okullara verileceğinin müjdesini verdi. Şehit Er Bahadır Aydın'ın Şehadet Beratı'nı baba Muhsin Aydın'a teslim eden Vali Karaloğlu, "Şehidimizin adı hep yaşayacak. Bugün itibariyle Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu' olarak değiştirdik. Yine aynı şekilde Nilüfer Çalı Ortaokulu'nun adını 'Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu' olarak değiştirdik.Gürsu ilçemizde yeni açacağımız imam hatip orta okulunun adını da 'Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça İmam Hatip Orta Okulu' olarak belirledik. Bu vatan uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi. Şehit babası Muhsin Aydın'a devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 'Şehit Yakını ve Gazi Birimi' ile şehit yakınlarının ve gazilerin her ne sıkıntısı olursa olsun giderileceğini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.