SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehrin göbeğinde molotoflu saldırı!

Bursa'da bir eve kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Olay, gece saatlerinde Osmangazi ilçesi Soğanlı Mah

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehrin göbeğinde molotoflu saldırı!
Bursa'da bir eve kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Olay, gece saatlerinde Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Suyolu Caddesi üzerinde meydana geldi.
 

 

Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 2 katlı bir binanın giriş kapısına molotof kokteyli atarak kaçtı. Kırılan cam kapıdan eve giren molotof kokteyli alev aldı. Kırılma seslerini duyan vatandaşlar 2 katlı binanın kapısından alevlerin yükseldiğini gördü. Kendi imkanlarıyla yangını söndüren vatandaşlar daha sonra durumu polise bildirdi. Olay sırasında evde kimsenin olmaması büyük bir facianın yaşanmasını engelledi. Evin sahibi Fevziye Yılmaz ise olay yerine geldiğinde endişeli anlar yaşadı. Fevziye Yılmaz'ın görümcesi Mihriye Türkmen vatandaşların seslerini duyarak aşağıya indiğini belirtirken, "Ben indiğimde zaten yangın sönmüştü. Mahalleli bakkaldan su alarak söndürmüşler yangını. Burası bizim aile apartmanımız. Kimin yaptığını görmedim" diye konuştu.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.