SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçukbey'de çok amaçlı hizmet binası yükseliyor

 İlçe sakinlerinin sosyal ve kültürel hayatlarına önemli katkılar sağlayan Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Maha

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Selçukbey'de çok amaçlı hizmet binası yükseliyor

 İlçe sakinlerinin sosyal ve kültürel hayatlarına önemli katkılar sağlayan Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde başladığı hizmet binasının inşasını hızla devam ettiriyor.


 Yıldırım’daki her mahalleye modern ve çok işlevli merkezleri kazandıran Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’ndeki binanın yapımını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşlarım ihtiyaçlarını karşılayacak modern bina mahalleye artı değer katarak günlük yaşamı kolaylaştıracak. Yapımı yüzde 25’i geçen merkez, 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplamda 450 metrekarelik alanda yer alacak ve içerisinde muhtarlık odası, 6 adet muayene odası, 1 adet laboratuvar bulunacak. Mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandıracağımız merkezimiz sayesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesine önemli bir ivme kazandıracağız” dedi.


 YAŞAM KALİTESİNDE YÜKSELİŞ


Selçukbey Mahallesi sakinlerimizin talepleri doğrultusunda aile sağlığı merkezi ağırlıklı olarak hizmet verileceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali,  “Bu merkezimiz yakın çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerine yürüyüş mesafesinde ulaşabilecekleri önemli bir birim olacak. Bünyesinde muayene odaları ve laboratuvarı ile bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek” diye konuştu. Mahallelerde hayata geçirilen birimlerin aynı zamanda mahalle kültürüne katkı yaptığını vurgulayan Başkan Edebali, “Bizim kültürümüzde mahalleler, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel göstergesidir. Kentsel dönüşüm çalışmalarında mahalle kültürünün canlandırılması ve yaşatılması öncelikli amaçlarımız arasında yer alıyor. Hemşehrilerimiz arasında pekiştireceğimiz aidiyet duygusu sayesinde Yıldırım’ı yaşanabilir ideal konumuna getireceğiz” şeklinde görüşlerini ifade etti. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.