SON DAKİKA
Hava Durumu

Semih Pala'nın kardeşi kimi kasdetti?

Semih Pala'nın kardeşi Sait Mustafa Pala, sosyal paylaşım hesabından yazdığı yorumla akıllarda soru işareti uyandırdı. Kardeş Pala yayınladığı

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2015 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2015 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Semih Pala'nın kardeşi kimi kasdetti?
Semih Pala'nın kardeşi Sait Mustafa Pala, sosyal paylaşım hesabından yazdığı yorumla akıllarda soru işareti uyandırdı. Kardeş Pala yayınladığı mesajda şöyle dedi: "Dangalağın biri muhterem babasından miras kalan Bursa'nın ilk, Türkiye'nin de en eskilerinden olan dükkanı yönetmenin zorluklarından bahsetmiş. Çok zor iş yapıyormuş muş... Bursa'nın sayılı iş yerlerinden birini 12 senede zirveden dibe vurdurdun. O soyadını rezil ettin herkese. Sen sahi ticaretten ne anlarsın? Bana bu yaşına geldin bir başarını söylesene? Ticaretten anlamadığın gibi siyasetten de HİÇÇÇÇ anlamazsın. Neredeyse reşit olduğundan beri her zaman bir yerlere adaysın. Hangisini kazandın? Döndürek gibi katılmadığın parti, aday olmadığın parti kalmadı.Ve de istifa etmediğin parti kalmadı.
Sahi kavgalı olmadığın insan sayısı bir elin parmaklarını geçiyor mu? Her şeyi bilen ama hiçi bir şeyden anlamayan zavallı Allame-i Cihan..
Bursa gerçekten evliyalar şehri... ki senden BURSA'YI korudu... Hafazanallah.. senin bu şehri yönetmeye çalıştığını hayal ediyorum da.."

 

kardeş palaa

kardeş pala

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.