SON DAKİKA
Hava Durumu

Sertifikalı evlilik

Yıldırım Belediyesi ve Başarıyı Arttırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı” seminerlerine k

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi ve Başarıyı Arttırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı” seminerlerine katılanlar sertifikalarını aldı. 


Evli ve yeni evlenecek çiftlere yönelik yaklaşık bir ay süren “Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı” programına katılan kursiyerlere Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in de katıldığı törende sertifikaları verildi. Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı programının başarıyla tamamlandığını belirten Keskin, toplumun temelini oluşturan ailenin önemine dikkat çekerek, evliliğin çok önemli bir müessese olduğunu, bu uzun ve ince yolda yuvanın sağlam olabilmesi için her zaman el ele, gönül gönüle olunması gerektiğini belirtti. Keskin, seminerlerin devam edeceğini bildirdi.
Başarıyı Artırma Merkezi Genel Başkanı Sebahat Atalay, çalışmalarında kişilik ve şahsiyet eğitimini ön planda tuttuklarını belirterek, “Güçlü toplum istiyorsanız güçlü bir aile oluşturun, şayet zayıf bir toplum istiyorsanız aileyi zayıflatın. Bizim işimiz toplumu güçlendirmek. Bunun için öncelikle aileyi oluşturan fertlerin kendileriyle, sonra da birbirleriyle gerçekten tanışmalarını sağlamak gerekiyor. Ailede sistem, prensip, düzen ve tasarrufu oturtmak lazım. Saygı ve güven tesis etmek şart. Geleneğine, göreneğine, öz kültürüne sahip çıkan aileler kurulmalı. Bunlar ve daha fazlası için hepimiz yeteriz” dedi.
Atalay tarafından Başkanı Keskin’e kişisel gelişim ile ilgili bir kitap hediye edildi. Keskin kursiyerlerle tek tek sohbet ederek kendilerine sertifikalarını teslim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.