SON DAKİKA
Hava Durumu

Setbaşı İlköğretim Okulunda Edebali coşkusu

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Setbaşı İlköğretim Okulunda mezuniyet törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2014 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2014 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Setbaşı İlköğretim Okulunda Edebali coşkusu
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Setbaşı İlköğretim Okulunda mezuniyet törenine katıldı.

Mezuniyet törenini miting alanına çeviren minikler, Edebali'ye ayrı bir heyecan yaşadı.
Setbaşı ilkokulundan 4+4+4 sistemi gereğince bu yıl ilk öğretimi bitiren 4/F sınıfındaki 23 öğrenciye tek tek karnelerini Okul Müdürü Adem Acar ve sınıf öğretmeni Halim Yavuz eşliğinde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali dağıttı. Başarı oranı yüksek olan 4/F sınıfı öğrencileri belediye başkanı Edebali'den hediyelerini aldı.
Sınıf Öğretmeni Halim Yavuz, Sosyal Bilimler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusunda, geçmiş dönem belediye başkanlarını davet etmelerine rağmen katılmamasına üzüldüklerini belirtti. Bu seçim döneminden sonra ise Yıldırım Belediye Başkanı’nı sınıflarında görmekten, kendisi ve öğrencileri için tarihi bir gün olan mezuniyet törenine katılmalarından kendisinin ve okul müdürlerinin son derece memnun olduklarını söyleyerek Edebali'ye teşekkür etti.
Öğrenciler adına konuşan Efe Gökata Kanbir, Edebali’yi belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. "Bizler için en iyi karne hediyesi, siz başkanımızın mezuniyet törenimize katılması oldu" diyerek arkadaşları adına teşekkür etti. Kanbir, "Biz çocukların geleceğinin öğretmenlerimiz ve siz başkanlarımızın elinde olduğunu, ülkemizin geleceğinin ise biz çocukların elinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizlere başkanlık döneminizde güzel projeler sunmanızı bekliyoruz. Okulumuzun ön ve arka bahçelerinin asfaltlamanızı ve yeni basket potaları ile okulumuzun boya ve badana işlerini yaptırmanızı siz belediye başkanımızdan talep ediyoruz” dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali "Belediye yaşantımızın her zaman diliminde yer alıyor. İnsanlarımız arasında yaygın olarak söylenen “Sana Belediye Baksın” sözü de aslında buradan geliyor. Kentimizde çocuklarımız çok önemli. Hele sizler gibi Bursa’mızın köklü okulu Setbaşı ilköğretim okulundan iyi öğrenim görerek, yüksek başarı ile mezun olan çocuklarımız bizlerin övünç kaynağıdır. Yıldırım ilçemizi, sizlerin bizlere sunacakları projelerle şekillendireceğiz. Sizlerin fikirlerine ve projelerine her zaman açığız. Oyun alanlarınızı, parklarınızı ve güvenli bir şekilde yürümenizi sağlayacak projelerimiz önceliğimiz olacaktır. Okulumuzun bahçesini asfaltlayacağız, boya ve badanasını da yapacağız. Sizler için her türlü fedakârlığı yapan anne ve babalarınızı kutluyorum. Okul müdürümüz Adem Acar ve sınıf öğretmenimiz Halim Yavuz’a beni son derece memnun eden davetleri için, sizlere verdikleri emekler için de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.