SON DAKİKA
Hava Durumu

Sevgi Market'e bağış yağmuru

Yıldırım Belediyesi’nin örnek sosyal belediyecilik projesi Sevgi Market’e yardımlar sürüyor. 

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi’nin örnek sosyal belediyecilik projesi Sevgi Market’e yardımlar sürüyor. 


Bursalıların desteği ile binlerce maddi durumu olmayan vatandaşa destek verilen Sevgi Market’e son olarak Perakendeciler Derneği’nden bir kamyon dolusu yardım geldi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Perakendeciler Fuarı’nda sergilenen gıda ve temizlik ürünleri Sevgi Market’e bağışlandı.
Kuru bakliyat, deterjan, temizlik gereçleri, gıda gibi çeşitli birçok kalemde malzemeyi Sevgi Market’e, Perakendeciler Dernek Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri getirdi. Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne getirdikleri malzemeleri Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e teslim eden Haşim Kılıç, sevgi market aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını, kendilerine bağışta destek olan tüm perakendecilere teşekkür ettiğini belirtti.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’de yaptıkları bağış dolayısıyla tüm yöneticilere ve tüm perakendecilere teşekkür ederek, yapılan bağışlarla Sevgi Market’in her geçen gün daha da büyüdüğüne, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan bağışlar sayesinde destek de bulunduklarına dikkat çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.