SON DAKİKA
Hava Durumu

Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde Sona Doğru

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, ilçede yapımına devam edilen Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde mutlu sona doğru

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde Sona Doğru
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, ilçede yapımına devam edilen Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde mutlu sona doğru yaklaşıldığını söyledi. 


İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, yapımı devam eden Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüyle ilgili Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Öncelikle Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i ziyaret eden Mehmet Baştürk, daha sonra milletvekili ile birlikte Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Özel İdaresi ve müteahhit firma teknik personeli de katıldı. Hayırsever işadamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan eğitim kampüsünün Türkiye’ye örnek proje olduğunu belirten Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bu konuda bakanlığımızın ciddi katkıları olduğunu belirtmek istiyorum. Kampüsün, sadece İnegöl'ün değil tüm Bursa bölgesinin eğitim ve kültür merkezi olacağına inanıyorum. Bundan dolayı bu projeyi çok önemsiyoruz ve 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetişmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Gerek hayırseverimiz gerek yüklenici firmalar, gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gerekse de İl Özel İdaresi gecesini gündüzüne katarak,16 Eylül 2013 sabahı İnegöl'de yeni bir yıldız doğması için çalışıyorlar” dedi.

“KAMPÜS İNEGÖL'ÜN EN BÜYÜK PROJESİDİR"
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, "Önümüzde az bir zaman var herkes üzerine düşen görevi en hızlı ve etkili bir şekilde yaparsa mutlu sona çok az kaldığını büyük bir heyecanla ifade etmek istiyorum. Bu proje İnegöl eğitim tarihinin en büyük projesidir, inanıyorum ki velilerimiz ve öğrencilerimiz de burada yapılan hizmetten büyük keyif alacaklardır. Bu kampüsün oluşmasında destek veren başta hayırseverimiz olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.