SON DAKİKA
Hava Durumu

Sheraton'da Genel Müdür Valentin Schoubs oldu

Dünya’nın önde gelen otel gruplarından Starwood Hotels and Resorts’un Türkiye’deki iki yeni üyesi Sheraton Bursa ve Aloft Bursa Otelleri’n

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2013 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2013 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dünya’nın önde gelen otel gruplarından Starwood Hotels and Resorts’un Türkiye’deki iki yeni üyesi Sheraton Bursa ve Aloft Bursa Otelleri’nin Genel Müdürü otelcilik sektöründeki deneyimli isim Valentin Schoubs oldu.



 

15 Mart’ta kapılarını açacak olan Aloft Bursa ile Haziran 2013’te açılacak olan Sheraton Bursa Otelleri’nin Genel Müdürü otelcilik sektörünün deneyimli ismi Valentin Schoubs oldu. Eğitimini Belçika ve Fransa’da otel yönetimi ve pazarlama alanlarında tamamlayan Valentin Schoubs, 1981 yılında Brüksel’de otelcilik sektörüne ilk adımlarını attı. Uzun yıllar Avrupa’da  başta Mövenpick Otel, Four Points by Sheraton ve Sheraton Otel olmak üzere farklı ülkelerde yöneticilik pozisyonlarında bulundu. 1998 yılından bu yana dünyanın önde gelen otel gruplarından Starwood çatısı altına görev alan Schoubs, şimdide Kasım 2012 tarihinden beri ön açılışı 15 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan Sheraton ve Aloft Bursa Otelleri’nin genel müdürlüğü pozisyonuna getirildi.

 

Sheraton Bursa Hakkında:

Dünya’nın önde gelen otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts’a bağlı Sheraton otelleri; Haziran 2013 tarihinde açılacak olan yeni üyesi Sheraton Bursa ile Türkiye’de İstanbul, Adana, Ankara ve İzmir’in ardından beşinci otelini açmış olacak.

Dünya genelinde 400’den fazla otele sahip Sheraton, yeni otelleri ile Türkiye’deki büyümesini sürdürüyor. Sheraton Bursa, konferans salonları, lobi ve barı, 171 misafir, 47 executive, 10 suit odasıyla Bursa’da iş dünyasının çekim merkezi olmaya hazırlanıyor. Yeni iş merkezindeki lokasyonu ve Sheraton imzalı Microsoft destekli Link@Sheraton ile 1700 m2’den fazla ultra modern toplantı ve etkinlik salonları ile de iş dünyasına yeni bir soluk getirecek.

 

Aloft Bursa Hakkında:

Kendine has mimarisi ve tarzı ile dikkat çeken Aloft Otelleri, Amerika, Kanada, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan ve Belçika’nın ardından şimdi de Türkiye'deki ilk otelini  15 Mart 2013 tarihinde Bursa'da açmaya hazırlanıyor. Aloft  Bursa Oteli markaya has özel tavanları, büyük boy camları, yüksek konforlu yatakları ve 133 odasıyla Bursa’ya yeni bir soluk getirecek. Özel olarak tasarlanan Aloft'un en dikkat çeken özellikleri olan ücretsiz internet, bilardo masasının da olduğu launch alanı, modern mimarisi, bar, fitness merkezi ve sıradışı konseptiyle şehrin yeni buluşma noktası olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.