SON DAKİKA
Hava Durumu

Sigara yüzünden bıçaklayıp, tarlaya attılar

İnegöl'de, sigara isteme meselesi yüzünden tartıştığı gençler tarafından kaçırılan lise öğrencisi, bıçaklandıktan sonra tarlaya atıl

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sigara yüzünden  bıçaklayıp, tarlaya attılar
İnegöl'de, sigara isteme meselesi yüzünden tartıştığı gençler tarafından kaçırılan lise öğrencisi, bıçaklandıktan sonra tarlaya atıldı. Genç ölüm kalım mücadelesi verirken, zanlılar polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Lise öğrencisi 16 yaşındaki Ö.F.G., önceki gün sigara isteme meselesi yüzünden lise öğrencileri Y.G., D.G. ve M.G. ile tartıştı. Okuldan çıkarak Mesudiye Mahallesi'ndeki evine gitmekte olan Ö.F.G., daha önce tartıştığı Y.G., D.G. ve M.G. tarafından özel otomobile bildirilerek kaçırıldı. Araç içerisinde darp edilen Ö.F.G., göğsünden ve bacağından bıçaklanarak Mesudiye Mahallesi'nde bir tarlaya bırakıldı.

Kanlar içerisinde kalan Ö.F.G., yürüyerek Cemil Sönmez İlkokulu karşısındaki parka gelerek vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ö.F.G., durumunun ağır olması üzerine ameliyata alındı.
Bıçakladıkları Ö.F.G.’yi tarlaya bırakarak kaçan Y.G., D.G. ve M.G., emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.