SON DAKİKA
Hava Durumu

Şiirlerden Türkülere Ramazan Eğlencesi

‘Temaşa-i Ramazan’ programı kapsamında Merinos’ta sevenleriyle bir araya gelen İbrahim Sadri, en güzel şiirlerini seslendirirken, Lale Kadı

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2013 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2013 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şiirlerden Türkülere Ramazan Eğlencesi
‘Temaşa-i Ramazan’ programı kapsamında Merinos’ta sevenleriyle bir araya gelen İbrahim Sadri, en güzel şiirlerini seslendirirken, Lale Kadın Grubu ise ‘Türkülerden Bir Demet’ konseriyle dinleyicilere müzik ziyafeti çekti. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan, eğlenceli programlarla vatandaşların Ramazan keyfine renk katmaya devam ediyor. Merinos Parkı’nı dolduran binlerce vatandaş, şiirlerin usta yorumcusu İbrahim Sadri’yi dinleme şansı buldu. Dinletide kendi şiirlerine de yer veren Sadri, sevenlerine duygusal anlar yaşattı. İbrahim Sadri’ye plaketini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Danışmanı ve TBMM Başkan Müşaviri Mehmet Büker takdim etti. Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan da geceye keyifli sohbetiyle renk katan ünlü radyocu Hop Dedik Ayhan’a teşekkür ederek plaket verdi. Öte yandan Türk Müziği’ne farklı bir yorum katan Lale Kadın Grubu ise ‘Türkülerden Bir Demet’ konseriyle sahneye çıkarak vatandaşlara türkü ziyafeti çekti. Sanatçılar, Anadolu’ya özgü seçme türkülerle seyircileri neşelendirdi. Temaşa-i Ramazan’da bu akşam İkbal’le Hayatın İçinden programında Cemalnur Sargut konuk olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.