SON DAKİKA
Hava Durumu

Sivil toplum örgütleri Alinur Aktaş'ın yanında!

Sözcü Gazetesi'nin Bursa Büyükşehir Belediyesini ve Alinur Aktaş'ı hedef alan haberine karşılık sivil toplum örgütlerinden olan ve Memur

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sivil toplum örgütleri Alinur Aktaş'ın yanında!
Sözcü Gazetesi'nin Bursa Büyükşehir Belediyesini ve Alinur Aktaş'ı hedef alan haberine karşılık sivil toplum örgütlerinden olan ve Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi, yapılan haberi şiddetle kınadıklarını ve Başkan Aktaş'ın yanında olduklarını belirten bir basın açıklaması yayınladı. 
Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi'nin Alinur Aktaş'ın yanında olduğunu belirttiği yazılı açıklama şöyle; "19.11.2018 Ulusal bir gazetede yayınlanan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanını hedef gösteren, basın ahlak ve ilkeleri ile bağdaşmayan, yalan ve iftira ile kurgulanarak hazırlanmış ve zamanlamasını manidar bulduğumuz haberi şiddetle kınıyoruz.

Göreve geldiği 1 yıllık süre içerisinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin mali problemlerini aşmak için belediye tarihinde iz bırakacak uygulamaları hayata geçiren, fuzuli harcamaları ortadan kaldırarak kayıp ve israfı ciddi oranda azaltan ve büyük ölçüde tasarruf sağlayan Sn. Alinur Aktaş, yol ve toplu ulaşım sıkıntılarını köklü olarak çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Bursa halkı ile sık sık bira araya gelerek halkın fikir ve önerilerini dinleyen, belediye çalışmaları hakkında halkı bilgilendirerek istişarelerde bulunan, kısacası halkla iç içe ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, alçak gönüllülüğü, güler yüzü ve samimiyeti ile de adeta Bursa halkının gönüllerini fethetmiştir.

Ben-Bir-Sen Bursa Şubesi ve Büyükşehir Belediye çalışanları olarak başarılı çalışmalarına yakından tanıklık ettiğimiz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş'ın yanında olduğumuzu bildirir, bu tür karalama ve olumsuz algı kampanyalarının her zaman karşısında olacağımızı açık yüreklilikle ifade etmek isteriz.

Kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.