SON DAKİKA
Hava Durumu

Siyonist Adnan sabırları taşırdı!

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen ve kurduğu televizyonda yarı çıplak kadınlarla alem yapan Adnan Oktar’a tepkiler çığ gibi büyüyor.  33

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Siyonist Adnan sabırları taşırdı!
Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen ve kurduğu televizyonda yarı çıplak kadınlarla alem yapan Adnan Oktar’a tepkiler çığ gibi büyüyor.  33. derece mason olan Oktar’ın, Kur’an ayetlerini çarpıtması ve son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik açıklamaları büyük tepki çekerken, 81 ilde eş zamanlı olarak Memur Sen’e bağlı Diyanet-Sen, suç duyurusunda bulundu.  

 

Siyonizm ve İsrail hayranlığını açık açık ortaya koyan, 33. derece mason olduğunu gururla söyleyen, Filistinlilerin yok edilmesi gerektiğini savunan Adnan Oktar’la ilgili kamuoyunun sabrı taştı. Televizyon kanalında yarı çıplak kadınları dans ettiren, ayetleri çarpıtan ve Müslümanlara iftiralar atan Mason Adnan’ın son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na saldırması, toplumsal tepkinin zirve yapmasına yol açtı.

BURSA’DA OKTAR’A BÜYÜK TEPKİ

Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik açıklamalarından dolayı Adnan Oktar hakkında Türkiye genelinde bütün şubeleriyle birlikte suç duyurusunda bulundu. Bursa’da Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Sarkı ve 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak ile sendika üyeleri basın açıklaması yaptıktan sonra suç duyurusu dilekçelerini teslim etti.

İSLAM AHLAKINA UYMAYAN GÖRÜNTÜLER

Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Sarkı, her gün gerek televizyon kanalında gerekse sosyal medya hesaplarında İslam ahlakı ile bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıkan Adnan Oktar’a yönelik tepkilerin her geçen gün arttığına dikkati çekti. Oktar’ın sadece İslam dininde değil, Yahudi ve Hıristiyanlıkta da hoş görülmeyecek görüntülerle toplumun sinir uçlarına dokunduğunu anlatan Sarkı,  “İslam’ın kadın ve erkeklerin giyimi ile tavır ve davranışı konusundaki hükümleri açıkken, Adnan Oktar’ın sahibi olduğu A9 kanalında yaptığı programlarda hiçbir dinin tasvip etmeyeceği nahoş görüntülerle ekranlarda boy gösteriyor. Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar’a tepki konulduğunda ise, ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumu Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef alarak, aklınca cevap vermeye, Diyanet’in ve âlimlerin itibarını halk nezdinde zedelemeye çalışmaktadır” dedi.

“KERHANE KENDİSİNE HAS BİR HAYAT”

Sarkı, Oktar’ın Müslümanların ahlak sınırlarını zorlayan görüntülerle topluma yönelik yaptığı algı yönetiminin kimsenin gözünden kaçmadığını belirterek, herkesin oynanan oyunun farkında olduğunu vurguladı. Her defasında Siyonizm’in önderlerini kendine kardeş ilan eden Oktar’ın İsrail’e hayranlığını tehditkâr bir üslupla dile getirdiğini vurgulayan Sarkı, “Adnan Oktar’ın İsrail’e gösterdiği saygının en azından yarısını ekmeğini yediği ülkenin kurumlarına ve İslam dininin temsil edildiği nezih bir kurumu olan Diyanet’e göstermesini kendisinden bekliyoruz. Yüce dinimizin hizmetkârları için kullandığı alçakça cümleleri kendilerine iade ediyor, kurmuş olduğu kerhane içerikli ifadenin kendisine has bir hayat şekli olduğunu hatırlatarak dünyayı kendi penceresinden görüp algılamamasını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

“GİZLİ AJANDALI ORGANİZE ÖRGÜT”
Diyanet-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak da yaptığı açıklamada, “Bu tür yapılara karşı var gücümüzle mücadele edeceğimizi bu basın açıklamamızla deklâre ediyoruz. Bunlar; dilleri zehirli, yürekleri zincirli, beyinleri uyuşturulmuş, mankurtlaştırılmış bir ruh hali ile Müslüman Anadolu halkından ve tarihinden intikam alma uğruna kurulan gizli ajandalı organize örgütlerdir. Hâkimlerimizden talebimiz odur ki, İslam dininin genleriyle oynayan, halkın değerlerini bile bile aşağılayan, toplumda kin ve nefretin yaygınlaşmasına yol açan, devletin kurumlarına salya sümük saldıran, ahlaksızlığı fikir hürriyeti diye servis eden bu şer unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dahil arkalarında var olan güçler ve ekonomik beslenme kaynakları araştırılsın ve hak ettikleri ceza kendilerine verilsin” şeklinde konuştu.

(Fetih BAĞCI)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.