SON DAKİKA
Hava Durumu

'Siyonistler yer yüzünü kana buluyor'

Anadolu Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Burak Aydemir, Siyonist yapının 300 yıldır elindeki kitle imha silahlarının gücünü kullanarak y

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Siyonistler yer yüzünü kana buluyor'
Anadolu Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Burak Aydemir, Siyonist yapının 300 yıldır elindeki kitle imha silahlarının gücünü kullanarak yer yüzünü kana buladığını söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği Bursa Şubesi, cuma namazının ardından Orhangazi Parkı’nda basın açıklaması yaptı. Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkan Yardımcısı Burak Aydemir, “Siyonist bir yapılanma, üç asırdır elindeki kitle imha silahlarının gücünü kullanarak yer yüzünü kana bulamaktadır. Irkçı emperyalizm, yer altı ve üstü zenginliklerini, enerji kaynaklarını yağmalamakta ve insanı güçsüz düşürebilmek için her türlü tahribatı meşru addetmektedir. Bugün Suriye ve Irak’ta yaşanan sıkıntıların ardında ırkçı emperyalizm vardır. Irkçı emperyalizm bölgeyi neredeyse bütün uluslararası haber ajanslarında Kürtler, Sünniler ve Şiiler diyerek tasnif eden, tasnifte işine geldiğinde etnik yapıyı, işine geldiğinde de mezhep farklılıklarını kullanan yapıdır” dedi.
İslam coğrafyasında parçalanmışlığa ve bölünmüşlüğe işaret eden Aydemir, “ABD, AB ve İsrail ile masaya oturarak bölgeye huzur gelmesi mümkün değildir. Irak ve Suriye’de yaşanan sıkıntıların sebebi birinci ve ikinci Körfez Harbi ile ABD’dir. NATO operasyonunun ardından iyice karışan Libya’da kaos devam ediyor. Bizler yaşama hakkını, mülkiyet hakkını, akıl ve nesil emniyetini, inanç ve düşünce hürriyetini her insan için istiyoruz. Bu hakları tesis için Müslümanların güçlü olması gerekir. Bunun da yolu D-8’i canlandırmaktır. Her şeye rağmen Mısır, İran ve Türkiye aynı masa etrafından bir araya gelmelidir. Daha fazla kan dökülmesinin ve bölge ülkelerinin daha çok zarar görmemesinin önüne geçilmelidir” şeklinde konuştu.
Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.