SON DAKİKA
Hava Durumu

Sokak tenisine rekor katılım

Bursa'nın en büyük ve yoğun bulvarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı'nın trafiğe kapatılan bir bölümünde, "Bursa Ulu Şehi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sokak tenisine rekor katılım
Bursa'nın en büyük ve yoğun bulvarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı'nın trafiğe kapatılan bir bölümünde, "Bursa Ulu Şehir Sokak Tenisi" etkinliği gerçekleştirildi. 

 

 

 
Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) destekleriyle, Türkiye Tenis Federasyonu ve İl Temsilciliği tarafından Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen "Bursa Ulu Şehir Sokak Tenisi" etkinliğe, 7'den 70'e her yaştan yaklaşık bin kişi katıldı ve bulvara 300 kort kurularak rekor katılım sağlandı.
Etkinliğe katılanlar, sokakta çocuklarıyla yaklaşık iki saat doyasıya tenis oynamanın keyfini çıkardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık da tenisseverlerle bir araya gelerek gençlerle ve çocuklarla tenis oynadı.
Şahin, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı sokak tenisi organizasyonunu Bursa Uluşehir'de Gençlik Haftası Kutlamalarının başlangıç gününde gerçekleştirdiklerini belirterek, gençlerin bu etkinlikle hünerlerini sergilediğini ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayram'ının artık arzu edildiği şekilde halkla içiçe kutlandığını ifade etti. Ayrıca Gençlerimizin daha güçlü olması için elimizden gelen bütün gayreti ve çalışmaları artırarak sürdüreceğiz." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.