SON DAKİKA
Hava Durumu

Sokaklarda yatan adamın dramı yürekleri burkuyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yıllar evvel ailevi meselelerden dolayı sokaklarda yaşamaya başlayan adamın dramı yürekleri burkuyor. 

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2012 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2012 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yıllar evvel ailevi meselelerden dolayı sokaklarda yaşamaya başlayan adamın dramı yürekleri burkuyor. 

Eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girip sokaklarda yaşamaya başlayan alkol bağımlısı Metin Ertürk’ün perişan hali görenleri üzüyor. Kaldırımlarda yatan Ertürk’e Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Sevgi Market’in de bulunduğu binada bir oda vererek sahip çıkmıştı. Ertürk’ün kendisine tahsis edilen odayı kullanmayarak sokaklara dönmesi üzerine Başkan Aktürk’ün talimatıyla harekete geçen zabıta ekipleri, emniyet güçlerinin gözetiminde kimsesiz adamı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara yolu üzerinde bulunan barınma evine teslim etti. Daha sonra burayı da terk eden Ertürk Mudanya sokaklarına geri döndü.

En son Aktürk’ün cadde üzerinde hareketsiz yattığını gören vatandaşların ihbarı üzerine 112 ekipleri bölgeye geldi. Ekipler, Ertürk’ün yaşadığını, fakat aldığı alkol üzerine sokakta üzerini pislemiş bir şekilde yattığını fark etti. Her türlü yardımı reddeden Ertürk, 112 ekibine zor anlar yaşattı.

Mesken tutuğu durağı tuvalet gibi kullanmasından şikayetçi olan Mudanyalılar, Ertük’e sahip çıkılarak soğuklar başlamadan bir an önce sokaklardan kurtarılmasını istiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.