SON DAKİKA
Hava Durumu

Sosyal tesislerde iftar keyfi

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2011 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2011 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sosyal tesislerde iftar keyfi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri, 11 ayın sultanı ramazan ayında konuklarını nefis yemekler ve çeşitli eğlencelerle ağırlayacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilip Bursalıların hizmetine sunulan sosyal tesislerde, ramazana özel sürpriz animasyonlar ve zaman zaman fasıllar olacak. Sosyal tesisler, özel mönülerini de damak tadına düşkün olanların beğenisine sunuyor. Dobruca, Balibey Han, Mudanya, Tenis Kafe sosyal tesisleri ile Gönül Dostları Sofrası ve Merinos Göl Park, birbirinden leziz tatlarıyla iftar tercihlerinin vazgeçilmezi olacak.
Bursa’nın göbeğinde 500 yılı aşkın tarihiyle ışıl ışıl parlayan Balibey Han, ramazan ayında özel lezzetleriyle konuklarına kapılarını açacak. Vatandaşlar burada, düğün çorbası, tavuksuyu ve mercimek çorbası, hünkârbeğendi, ızgara, fırın biftek, gizli kebabı, piliç roti, mevsim salatası, güllaç, sütlaç, baklava ve iftar tabağı gibi zengin tatların yer aldığı 5 farklı mönüden istediğini seçebilecek.
İftarın tadını Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde çıkarmak Betlike isteyenler de nezih deniz atmosferinde tesisin taze balık çeşitlerinden doyasıya yiyebilecek.
Ramazanda dostlarıyla birlikte temiz hava solumak isteyen Bursalılar da Merinos Göl Park’ın 200 kişilik kapalı alanının yanı sıra 400 kişi kapasiteli bahçesinde yemeğini huzurla yiyebilecek.
Hizmette kaliteyi hedefleyen bir başka sosyal tesis de Gönül Dostları Sofrası. 150 kişilik kapalı alanı 60 kişilik bahçesi, 15 ve 25’er kişilik de özel odalarıyla hizmet veren Gönül Dostları Sofrası, elit bir iftar geçirmek isteyenler için mercimek çorbası, ıspanaklı börek, kremalı pirinç yahni, karagöz çorba, kuzu tandır, reşat paşa çorba, patatesli milföy böreği, gulaş çorbası ve kuzu kapama gibi maharet isteyen geleneksel lezzetleri 8 ayrı mönüde beğeniye sunuyor.
Acemler’de Bursalılara hizmet veren Tenis Kafe de birbirinden güzel 8 mönüyü konuklarının tercihine sunacak. Uygun ücretlerle konuklarına doyumsuz lezzetler sunacak olan Tenis Kafe’de ezogelin çorba, süprem soslu piliç, orman kebabı, paçanga böreği, piliç kavurma, yayla çorbası, salçalı köfte, avcı böreği, tulumba tatlısı ve Kemalpaşa tatlısı gibi özel yiyecekler servise sunulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.