SON DAKİKA
Hava Durumu

Sözde profesör hırsız çıktı

Bursa’da bir iş yerine gelerek kendisini profesör olarak tanıtan hırsız, temizlik görevlisinin cüzdanını çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2012 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2012 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sözde profesör hırsız çıktı
Bursa’da bir iş yerine gelerek kendisini profesör olarak tanıtan hırsız, temizlik görevlisinin cüzdanını çaldı.

Bursa’da bir kursa gelen kimliği belirsiz zanlı, iş yeri sahibine kendisini Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Ünsal Tarık olarak tanıttı. Üniversitede okuyan kızlarını kursa yazdırmak isteyen sözde profesör, iş yeri sahibi E.T.’ye, “Diğer kursları da gezdim ancak siz bana daha uygun fiyat söylediniz. Kızlarımı bu kursa yazdıracağım” diyerek iş yeri çalışanlarının dikkatini dağıtmaya çalıştı.

Cep telefonundan kızlarını arayan zanlı, “Kızım, buraya gelin. Uygun ücrete kurs var. Sizi buraya yazdıracağım” dedi. Zanlı, uzun süre görüştüğü E.T.’den kursa ait bir kartvizit alarak kantindeki bekleme salonuna geçti. Salonda beklemeye başlayan zanlı, burada güvenlik kamerası olmadığını fark edince odayı aramaya başladı. Dışarıda olan temizlik işçisi kadının çantasını kurcalayıp içinde 750 TL olan cüzdanını montuna saklayan zanlı, etrafta kimsenin olmadığını fark edince kantinden çıkarak tuvalete gitti. Burada cüzdanın içindeki parayı alan zanlı, cüzdanı tuvalete atarak kaçtı.

Temizlik işlerini bitirdikten sonra kantine giden ve askıya asılı olan çantasının fermuarının açık olduğunu gören A.D., iş yeri sahibine haber verdi. Bunun üzerine çalışanlar güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kendisini profesör olarak tanıtan kişinin cüzdanı çaldığını tespit eden iş yeri sahibi E.T., polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler cüzdandan parmak izi alırken, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.