SON DAKİKA
Hava Durumu

Stadyum Caddesi trafiğe kapanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan T1 tramvay hattı çalışmaları kapsamında ray bağlantısı yapılacağından Darmstadt Cadd

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan T1 tramvay hattı çalışmaları kapsamında ray bağlantısı yapılacağından Darmstadt Caddesi-Stadyum Caddesi bağlantısı 10-30 Nisan 2013 tarihleri arasında trafiğe kapatılacak. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çağdaş ve konforlu ulaşımı kent merkeziyle buluşturmak amacıyla başlattığı T1 tramvay hattı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Darmstadt Caddesi - Stadyum Caddesi bağlantısı nedeniyle iki caddenin kesiştiği nokta 10 - 30 Nisan 2013 tarihleri arasında trafiğe kapatılacak. Çalışma nedeniyle trafik akışının aksamaması amacıyla geçici olarak alternatif güzergahlar oluşturuldu. Buna göre Altıparmak Caddesi’nden Stadyum Caddesi’ne yönelen araçlar, Bursalı Tahir Caddesi’ne, oradan da 1.Tahir Sokak üzerinden Darmstadt Caddesi’ne ulaşabilecek. Darmstadt Caddesi’nden Altıparmak istikametine gidecek olan araçlar da Uysal Sokak ve Karaosman sokak üzerinden Stadyum Caddesi’ne oradan da Altıparmak istikametine yönelebilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.