SON DAKİKA
Hava Durumu

Süper Lig'den Kocayayla'ya teklif

Spor Toto Süper Ligi takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş'ın Keles ilçesine 4 kilometre mesafedeki Kocayayla'ya kamp merkezi kurmak için talip

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2013 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2013 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Süper Lig'den Kocayayla'ya teklif
Spor Toto Süper Ligi takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş'ın Keles ilçesine 4 kilometre mesafedeki Kocayayla'ya kamp merkezi kurmak için talip olduğu öğrenildi. 

Keles'e 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla, 400 bin metre karelik alanıyla Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinin dikkatini çekiyor. Yüz binlerce lira para harcayıp yurt dışına kampa giden kulüplerin yeni gözdesi bin 200 rakıma sahip Kocayayla oldu. Kocayayla'ya iki sürpriz talip çıktı. Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kendilerine müracaat ettiklerini açıkladı. 48 senedir Keles Kocayayla’yı tanıtmak için şölen düzenlediklerini anlatan Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, "Piknik alanı olarak kullandığımız Kocayayla’ya gelen misafirlerimizi ağırlamaktayız. Bundan önce bize Galatarasay ve Beşiktaş kulüpleri müracaat etti. Bu kulüpler, buraya yatırım yapmak istediler. Elimizde belediyemize ait tapulu arazi olmadığı için bu kulüplerimize yer gösteremedik" dedi.
BURSASPOR'A DAVET
Bursaspor yönetimine Kocayayla'ya tesis kurma çağrısı yapan Kaynak şöyle devam etti: "Bursaspor başkanına sesleniyorum. Buradan Avusturya’ya kampa gideceklerine, bin 200 rakımlı olan bu oksijen deposu, ormanların içinde olan Kocayayla’mıza yatırım yapmaları için kendilerini davet ediyorum. Otuz dönüm arazimiz var. Bu araziyi yap-işlet-devret şeklinde Bursaspor dinlenme kampı olarak düşünüyorum. Nasıl bir Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası varsa Keles’e de Bursaspor için dinlenme yeri yapılmasını istiyorum. Bursaspor başkanını Kocayayla’ya davet ediyorum. İnşallah gün gelir, o da buranın kıymetini bilir. Büyük kulüplerin teklifine kapalıyız, öncelikle Bursaspor’umuza düşünüyoruz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.