SON DAKİKA
Hava Durumu

T.C'yle ilgili bir yanlışlık oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, son günlerde gündemi meşgul eden Sağlık Bakanlığı'nın isminin başındaki T.C.'nin kaldırılması

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, son günlerde gündemi meşgul eden Sağlık Bakanlığı'nın isminin başındaki T.C.'nin kaldırılması ile ilgili yaptığı açıklamada, "T.C.’nin kaldırılması hükümetin bir çalışması değil. Bu T.C. ile ilgili bir yanlışlık oldu" dedi.


AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İngeöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanvekili Murat Gültekin ile birlikte, Ertuğrulgazi Caddesi'nde faaliyet gösteren mobilya firmalarını gezerek, esnaf ile sohbet etti. Tek tek dükkanlara girerek gerçekleştirilen ziyaretin ardından, hem esnaf ziyaretlerini hem de son günlerdeki konuları değerlendiren bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "AK Parti olarak sürekli toplumun içinde bulunan ve ona göre siyasi politikalarına şekil veren bir partiyiz. Bugün İnegöl’ün gözbebeği, fuar niteliğinde olan Ertuğrulgazi Caddesi esnafıyla buluşuyoruz. Bir insan için en önemli orgazm dolu anları telefonda Seks Numaraları arayarak geçirmeye ne dersiniz ?Hem kısa bir süre önce sona eren fuarı hem de hükümetimizin icraatlarını değerlendiriyoruz. Çözüm süreci ve terörün bitirilmesiyle alakalı hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Esnafımızın bu konuya çok ciddi destek verdiğini, sorunun çözümü noktasında Başbakanımıza güvenin had safhada olduğunu burada duymaktan hakikaten memnun oluyoruz" dedi.

"SÜRECE BİR KATKI KOYMAYA ÇALIŞACAĞIZ"
Hükümetin 2023 hedeflerinin olduğunu hatırlatan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Önce Türkiye’de vesayet rejimini ortadan kaldırarak, halkımızın hak ve özgürlüklerini genişleterek, Türkiye’yi dünyada hak ettiği noktaya getirecek demokratikleşmeyi sağlamak istiyoruz. Ondan sonra da bunun ekonomik ayakları var. Kredi derecelendirme kuruluşlarının notumuzu arttırması da doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Ülkemiz ve insanımız dünya arenasında hak ettiği yere gelecek. Ertuğrulgazi caddesindeyiz. Daha sonra diğer bölgelerimizi de ziyaret edeceğiz. Yapacağımız görüşmelerin ardından hazırlayacağımız rapor doğrultusunda bizde sürece bir katkı koymaya çalışacağız" diye konuştu.

"DESTEĞİN DAHA DA YUKARILARA ÇIKACAĞINI ÜMİT EDİYORUM"
Mobilya sektörü ile ilgili meclis araştırma önergesinin meclisteki sırasını aldığını aktaran Şahin, "Mecliste yapılması gereken birçok araştırma ve çalışmamız var. Geçen hafta CHP ve MHP’nin destek vermediği, Terör sorunun Türkiye’de oluşturduğu olumsuz izler ve meselelerin nasıl hal olacağı ile ilgili bir araştırma komisyonu daha kurduk. Maalesef halkımızın terör sürecinin bitirilmesini istemesine rağmen, bu iki partimiz mecliste oylamaya dahi katılmayarak, kendi taraflarını belli etmişlerdir. Bizler bu memleketin huzur ve refahı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sürecin olumlu sonuçlanacağı konusunda da vatandaşlardan aldığımız izlenim, bizleri memnun etmektedir. 2007 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, genel kurul salonuna girmeyen siyasi partilerin maruz kaldığı durumu hep beraber gördük, baraj altında kaldılar. Ama milletimiz kendine yapılan haksızlığı affetmiyor. 7 bölgede 63 akil insanın yaptığı çalışmalar ve bizim siyasi parti olarak çalışmalarımız ile şuanki yüzde 58 olan desteğin, daha da yukarılara çıkacağını ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

YILIN MİLLETVEKİLİ ŞAHİN
Özel bir derginin düzenlediği ankette yılın Milletvekili seçilen Şahin, "Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde bazı siyasi dergiler değerlendirmeler yapıyor. Bursa bölgesinde yapılan değerlendirmeler de vatandaşlarımız en çok bana oy vermişler. Bana oy verenlere çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ FUAR ATAĞI
2013 yılı Mart ayının başında Mısır’a ticari bir gezi düzenlediklerini hatırlatan Milletvekili Şahin, "İşadamları arkadaşlarımızla birlikte orada iş forumu düzenlendi. Oradaki ziyaretlerin akabinde sevkiyatların dahi başladığını biliyorum. Orada bizden ‘Mısır’da bir milli fuar düzenleyebilir miyiz’ diye bir talepleri olmuştu. Eğer milli fuar düzenlemesi için İnegöl’deki ilgili kurum ve kuruluşlar yeterli altyapıyı oluştururlarsa, Türkiye’deki mobilya üreten firmaların da yer alacağı bir milli fuar düzenlenmesiyle ilgili bir destek var" dedi.

"T.C. İLE İLGİLİ YANLIŞLIK OLDU"
Son günlerde gündemi meşgul eden Sağlık Bakanlığının isminin başındaki T.C.'nin kaldırılması ile alakalı sorulan soruya da cevap veren Şahin, "T.C.’nin kaldırılması hükümetin bir çalışması değil. Sağlık Bakanlığı'nda, Halk Sağlığı Birim Başkanlığı tarafından kendi ilgili birimlerine gönderilmiş bir tebliğ sonucunda ortaya çıkmıştır. Yanlıştır, biz bunun tarafı ve taraftarı değiliz. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşamaktan son derece memnunuz. Bu T.C. ile ilgili bir yanlışlık oldu. Halk Sağlığı Müdürü de istifa etti zaten. Bu, bir iş bilmezliktir, aymazlıktır. Zaten tabelalarda düzeltilmeye başlandı" diye konuştu.

HEM İNŞAATI
Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile yeni devlet hastanesinin inşaatlarının sürdüğünün altını çizen Milletvekili Şahin, "Halk Eğitimi Merkezi’nin inşaatını yapan firmanın ise şartnamesi feshedildi. Davet usulüyle yeniden ihaleye çıkılacak. Davet usulünde süreç daha çabuk işliyor. Mayıs ayı içerisinde inşaatın yeniden başlayacağını düşünüyorum. Bunun yaptırımları, cezai müeyyideler ihaleyi ilk alan firmaya uygulanıyor. İhaleyi yeni alan firmayla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.