SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarihi ev yanarken film izler gibi izlediler...

Bursa'da tarihi Yahşibey Mahallesi'nde ahşap bir ev kısa süre içinde alevlere teslim oldu. Yüzlerce vatandaş ise film izler gibi alevleri izleyip o a

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tarihi ev yanarken film izler gibi izlediler...
Bursa'da tarihi Yahşibey Mahallesi'nde ahşap bir ev kısa süre içinde alevlere teslim oldu. Yüzlerce vatandaş ise film izler gibi alevleri izleyip o anları cep telefonlarıyla kaydetti.
 

 

// var abgp={elp:document.getElementById('abgcp'),el:document.getElementById('abgc'),ael:document.getElementById('abgs'),iel:document.getElementById('abgb'),hw:15,sw:109,hh:15,sh:15,himg:'https://tpc.googlesyndication.com'+'/pagead/images/abg/icon.png',simg:'https://tpc.googlesyndication.com/pagead/images/abg/tr.png',alt:'Google Reklamları',t:'Google',tw:36,t2:'Reklamları',t2w:49,tbo:0,att:'adsbygoogle',ff:'',halign:'right',fe:false,iba:false,lttp:true,umd:false,uic:false,uit:false,ict:document.getElementById('cbb'),icd:undefined,uaal:true,opi: false};
// ]]>
Bursa’da tarihi Yahşibey Mahallesi’nde ahşap bir ev kısa süre içinde alevlere teslim oldu. Yüzlerce vatandaş ise film izler gibi alevleri izleyip o anları cep telefonlarıyla kaydetti.
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi Yahşibey Caddesi üzerinde kimsenin oturmadığı tarihi ahşap evde 23.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler ahşap evi kısa sürede sardı. İtfaiye dar sokaklar sebebiyle yangın mahalline güçlükle girebildi. Yaklaşık 10 itfaiye aracı bir saat boyunca dört ayrı noktadan alevlere müdahale etti.
Vatandaşlar ise alevleri Devlet Hastanesi’nin altındaki Kışla Bölgesi’nden izleyip cep telefonlarıyla kaydetti. Ahşap evin bir süre önce terk edildiği ve binada balicilerin bulunduğu iddia edildi.
İtfaiye  ekipleri, yaklaşık bir saatte yangını söndürüp çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı








 

 

 

 

 

 

 

İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.