SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatlıoğlu'ndan gençlere destek

ÖZELLİKLE LİSE ÇAĞINDAKİ GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARA AĞIRLIK VEREN BELEDİYE, DAHA SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN YENİ ADIMLAR ATIYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tatlıoğlu'ndan gençlere destek
Özellikle lise çağındaki gençlere yönelik çalışmalara ağırlık veren Orhaneli Belediyesi, daha sağlıklı bir gelecek için yeni adımlar atıyor.
 

 

Orhaneli’de 2015 yılında gençlere yönelik başlatılan gezi organizasyonları, ücretsiz İngilizce ve drama kursları ile uluslararası çalışma kampı düzenlediklerini hatırlatan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, yaklaşık 300 gencin faydalandığı faaliyetler ile öğrencilerin gelişimine önemli katkılar yaptıklarını kaydetti. Orhaneli Belediyesi olarak gençlere yönelik çalışmaların daha verimli olması için İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ile de ortak bir proje başlatıldığını ifade eden Tatlıoğlu, Eylül 2015’de başlayan proje ile bölge gençlerine yerel kültürün öğretilmesi, kişisel gelişimlerinin artması, yabancı dil imkanı sağlanması yönünde destekler verildiğini belirtti. Mart 2016’da tamamlanacak projeden şu ana kadar 250 lise öğrencisinin faydalandığına işaret eden Tatlıoğlu, geleceğe yapılan en büyük yatırımın bu tarz faaliyetler olduğuna inandıklarını söyledi. Tatlıoğlu, sosyal belediyecilik anlayışı ile sadece gençlere değil, çocuklara, kadınlara, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik de önemli çalışmaları olduğunu ifade ederek, kaynak yetersizliğini gerekçe göstermeden önemli sosyal projelere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.