SON DAKİKA
Hava Durumu

Tavacı Recep Usta'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hassasiyeti

Alpiş Group bünyesinde yer alan Tavacı Recep Usta, Özel Eğitim Gerektiren Çocuk Hakları Derneği ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Gü

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tavacı Recep Usta'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hassasiyeti
Alpiş Group bünyesinde yer alan Tavacı Recep Usta, Özel Eğitim Gerektiren Çocuk Hakları Derneği ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, engelli bireyleri misafir etti.
Yaptığı büyük organizasyonların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de önemli konulara dikkat çeken Meşhur Tavacı Recep Usta, bu kez özel çocukları ağırladı. Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karaalp, Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin ve Özel Eğitim Gerektiren Çocuk Hakları Derneği Başkanı ve Yeni Gün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucusu Hüsamettin Akyıldız, özel çocuklarla birlikte keyifli bir gün geçirdi. Bu anlamlı günde dernek üyelerini ve özel çocukları misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karaalp, engellileri sadece 3 Aralık’ta değil, yılın 365 günü önemsemek gerektiğine vurgu yaptı. Tavacı Recep Usta yetkililerine bu kıymetli organizasyon için teşekkür eden Özel Eğitim Gerektiren Çocuk Hakları Derneği Başkanı Hüsamettin Akyıldız da, “3 Aralık’a bir farkındalık günü olarak bakmak gerekir. Engelli hakları ve sorunlarını düşünmek ve onlara daha yaşanabilir bir ortam sunmak hepimizin görevi. Engelli bireylerin ve ailelerin sorunları tüm toplumumuzun ortak sorunudur. Eğitimden sağlığa, yoksulluktan istihdama kadar çözüm bekleyen bu sorunları hep beraber aşacağımıza inanıyoruz” dedi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.